Pe străzile Zalăului mişună cerşetorii

Numărul persoanelor care apelează la mila publicului zălăuan creşte de la o săptămână la alta. Cel puţin asta reise din statistica Poliţiei Locale Zalău. Agenţii instituţiei identifică aproape zilnic astfel de persoane care, deşi sunt apte de muncă, apelează la mila publicului. În aproximativ o săptămână, în perioada 25-30 mai, poliţiştii au identificat pe străzile Zalăului 15 persoane cărora le-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.900 de lei. Tot în perioada amintită, poliţişti locali au aplicat o amendă în valoare de 200 de lei, unei persoane care a tulburat liniştea publică. De asemenea, printre cei sancţionaţi s-au numărat şi persoanele care au răscolit coşurile de mizerie, care au aruncat resturi de ţigări pe domeniul public dar şi cele care au călătorit cu autobuzul fără bilet. În total, pentru toate abaterile constatate, poliţiştii locali au aplicat amenzi în valoare de 4.910 lei. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în cazul în care sunt sesizate încălcari ale unor norme de convieţuire socială sau săvârşirea unor fapte contravenţionale,cetăţenii pot anunţa dispeceratul Poliţiei Locale, 24 ore din 24 de ore, la numerele de telefon 0260-610178 sau 0734-777801.

Alte articole

6 Thoughts to “Pe străzile Zalăului mişună cerşetorii”

 1. Anonim

  …sunt apte de munca dar sa munceasca unde?!…poate la politia locala sau la voi la redactie!…

 2. Anonim

  In primul rand sa munceasca in folosul comunitatii pt. a-si ispasi munca data de catre instanta in contul amenzilor neplatite

 3. Anonim

  Acasta natie are cersitul in sange, cu munca nu au nici o treaba. Incearca sa-i chemi la lucru pe langa casa sa vezi ca te refuza sau vin si cand pleaca te trezesti ca-ti lipseste ceva.

 4. Vale..... a Zalaului

  Da sigur ca misuna !
  Boactarii de la politia locala dorm in boconcii statului si se aciueaza pe la Carefour sau Lidl sau Kaufland ca sa nu le fie prea frig sau prea cald,dupa buletinu’ meteo si marsu’ vremii!
  Se ocupa de orice mai putin de ordinea si linistea strazii!
  Manca seminte si-si plimba cashketele pe drum lela facand slalom printre masinile parcate aiurea pe trotuar!
  Cand dau de greu si de scandaluri si batai de betivi care zbiara ca magarocii noaptea,suna la 112 dupa ajutor sa vina politia adevarata sa faca ordine!

 5. aaa

  Sa-i amendeze si pe cei care le dau cersetorilor bani. Daca nu ar primi nu ar mai veni in Zalau. Sunt de pretutindeni.

 6. bbb

  Le place in Zalau, au de toate, adapost de noapte, cantina saracilor si altele. S-au adunat o gramada de nehaliti in orasul asta.

Leave a Comment