Oportunităţi de angajare pentru persoanele cu studii medii

Sălăjenii cu studii medii sau cu minim zece clase absolvite au cele mai mari şanse de a se angaja. În perioada 25-31 iulie angajatorii din judeţ, societăţile cu capital privat, pun la bătaie 118 posturi.

Angajatorii din Sălaj pun în această perioadă la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 118 joburi. Oferta este valabilă până la finalul lunii în curs.
Cei interesaţi de a se angaja trebuie să ştie că locurile de muncă sunt valabile în industria comerţului, industria alimentară servicii şi construţii iar cele mai căutate pe piaţa muncii din Sălaj sunt persoanele cu studii medii, cu şi fără calificare. La mare căutare sunt confecţionerii asamblori articole textile, muncitorii necalificaţi, croitorii, cusătorii în piese din piele şi înlocuitor dar şi vânzătorii, ospătarii, bucătarii, brutarii, lăcătuşii mecanici, sudorii, zidari roşari tencuitori, zugravi, şoferi pe autocamionetă şi electricieni auto. De asemenea pentru persoanele cu studii superioare sunt valabile patru joburi pentru posturi de inginer mecanic – două, inginer construcţii civile şi secretară. Toate locurile de muncă menţionate sunt valabile atât în muncipiul Zalău cât şi în localităţile Şimleu Silvaniei, Panic şi Cizer, iar pentru mai multe informaţii persoanele interesate se pot adresa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment