Nunta ta: la ce să fii atent?

Sursă foto: vogue.com

Acest articol vine din dorința de a vă ajuta să vă organizați nunta în cel mai frumos mod posibil, să faceți din ea o poveste care să fie povestită copiilor și nepoților voștri, apropiaților și îndepărtaților, pe social media și în viața privată.

O serie de alegeri greșite pe care mirii le fac la nunta lor:

1.Să alegeți entertainment de slabă calitate. Divertismentul de calitate scăzută poate însemna o experiență dezamăgitoare pentru invitați. Lipsa creativității, a valorii artistice și a aprofundării de conținut, dar și folosirea de clișee și formule mult prea uzate, fără a oferi nimic nou sau interesant.

O execuție slabă, sonorizare proastă, lumini care să deranjeze invitații, interpretare lipsită de emoție și talent. De câte ori nu ați văzut la nunți programe care nu v-au plăcut și care v-au făcut să vă doriți să plecați mai repede acasă? 

O trupă de nuntă bună, o trupă de coveruri extraordinară, pune accent pe calitate și pe divertisment care să aducă bucurie și entuziasm oamenilor. De exemplu, în trupa HITLIST plusurile sunt următoarele: vibe bun, voci electrizante, energie super bună, momente perfecte pentru toată nunta, saxofon și percuție în programele live, implicare și organizare totală.

2. Furnizori foto & video pe care să nu îi studiați înainte. Amintirile voastre valorează mult, căci ele rămân mărturie peste ani. Pe ele le veți arăta în viitor, le veți înrama și le veți prezenta pe platformele de socializare. Recomandarea noastră este să analizați foarte mult opțiunile și să alegeți ceea ce vă place cel mai mult. Trebuie să fiți atenți la portofoliu, la implicare, la nivelul de comunicare și să studiați atent două-trei galerii complete de la nuntile fotografilor. Astfel, puteți lua decizia cu sufletul împăcat.

3. Locația evenimentului. Când discutăm despre locație/restaurant/ballroom/hambar, nuntă în aer liber, trebuie să fiți atenți la următoarele aspecte:

Vizitați personal locația pentru a vă asigura că este ceea ce vă doriți și a lua o decizie finală. Acest lucru vă va oferi o perspectivă mult mai clară asupra spațiului, atmosferei, etc. Capacitatea și dimensiunea locației trebuie analizate, trebuie să acordați importanță micilor detalii (dacă sunt incluse aranjamentele sau nu, dacă poate fi amenajat în funcție de tematica evenimentului). 

Facilitățile disponibile sunt foarte importante (mâncare de tip catering sau preparată în locație, existența unui sistem de sunet disponibil, echipament audio-vizual, etc.). Un alt aspect important este și parcarea. Asigurați-vă că locația dispune de locuri de parcare și accesibilitate convenabilă pentru invitați.

4. Bugetul. Această parte este cea mai importantă dintre toate, de fapt. Faceți-vă un buget de plecare pentru fiecare furnizor și nu uitați să nu faceți rabat la calitate atunci când ceva vă este pe plac. Nu tăiați din buget în secțiunile cu adevărat importante ale nunții voastre, pentru că: Nunta voastră nu are varianta de backup. Dacă nu iese bine, nu o puteți reface ziua următoare.

Vă dorim mult succes!

2 Thoughts to “Nunta ta: la ce să fii atent?”

  1. […] Sursă foto: vogue.com Acest articol vine din dorința de a vă ajuta să vă organizați nunta în cel mai frumos mod posibil, să faceți din ea o poveste care să fie povestită copiilor și nepoților voștri, apropiaților și îndepărtaților, pe social media și în viața privată. O serie de alegeri greșite pe care mirii le fac la nunta lor: 1.Să alegeți entertainment de slabă calitate. Divertismentul de calitate scăzută poate însemna o experiență dezamăgitoare pentru invitați. Lipsa creativității, a valorii artistice și a aprofundării de conținut, dar și folosirea de… Citeste mai mult […]

Comments are closed.