Norvegienii caută ghizi turistici din Sălaj

Pentru un salariu de 23 de euro pe oră sălăjenii pot alege să muncească în străinătate, în Norvegia, pe posturi de ghid turistic. Un angajator din ţara precizată pune la bătaie 40 de astfel de locuri de muncă. Oferta este valabilă prin intermediul Serviciului Eures – munca în străinătate, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Potrivit ofertei, compania norvegiană, care recrutează forţă de muncă, se află în localitatea Voss, iar posturile oferite românilor implică ghidarea pasagerilor de croazieră în excursii mal. Candidaţii interesaţi de această ofertă de muncă trebuie să ştie că angajatorul norvegian impune ca şi condiţii cunoaşterea limbii engelze şi cel puţin alte două limbi străine dintre: franceză, germană, spaniolă, italiană şi rusă. Persoanele cu studii superioare şi cu experienţă într-un post similiar vor avea prioritate la angajare. Cele 40 de posturi sunt valabile pe perioada verii, 1 mai -15 septembrie, iar contractul va începe din luna aprilie 2014. Cei interesaţi trebuie să ştie că, CV-ul model Europass, însoţit de scrisoarea de intenţie, redactat în limba engleză, poate fi trimis la adresa de e-mail: guide@vossguideservice.no.guide@vossguideservice.no., iar candidaţii selectaţi de angajatori vor trebui să participe la programul de instruire on-line înainte de sosirea în Norvegia, respectiv la un curs care va fi susţinut la sfârşitul lunii aprilie începutul lunii mai 2014. Termenul limită de aplicare al CV-ului este până în data de 6 ianuarie 2014.

3 Thoughts to “Norvegienii caută ghizi turistici din Sălaj”

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

 2. Anonim

  ba frate da cine e cetateanul asta consternat? deja de 3 luni tot posteaza mesajul asta in fiecare ziar local…ce vrei frate ca n-am inteles? de ce nu zici clar ce te doare? crezi ca daca vorbesti ,,in doi peri,, sau in ,,limbaj de lemn,, o sa te intelegem ? fa public ce vrei !

 3. Anonim

  adevaru’ e ca-i total omu consternat, ha ha..fara nici o legatura cu articolul…am ras si eu pe ziua de azi;))

Leave a Comment