Moloz, resturi de materiale, gunoi, mobilă veche – Ce să faci cu aceste deșeuri?

Ai terminat reparațiile în locuință și ai adunat multe deșeuri – resturi de construcție și mobilier vechi? Eliminarea deșeurilor după renovare nu se face ca în cazul gunoiul normal, la tomberoane, din cauza faptului că acestea pot fi asociate cu deșeuri din construcții, care pot afecta negativ mediul înconjurător. Dacă te confrunți cu problema scoaterii gunoiului din locuință, în urma lucrărilor de reparații și reamenajare, lucrurile sunt mai simplu de rezolvat, decât par la prima vedere. Această problemă nu este atât de dificilă, dacă se apelează la profesioniști în domeniu.

Prin urmare, nu trebuie să te ocupi singur de eliminarea molozului, resturilor de gresie și de mobilă veche din apartament, după renovarea acestuia. Aruncarea deșeurilor mariși a mobilierului vechi se poate realiza printr-un serviciu de transport moloz în București, care garantează calitatea și eficiența întotdeauna. Compania dispune de o echipă care face aceste sarcini în sectoarele 1-6 din București, în Ilfov, Măgurele, Chitila, Popești-Leordeni, Jilava, Dragomirești, Cornețu, Domnești, Pipera, Tunari, Buftea, Otopeni, Bragadiru.

Nu rămâne decât să aduni deșeurile, să le pui în saci, pe care îi va lua o echipă ce realizează și transportul acestora cu mașina sau camionul.

Avantajele sunt mari, în cazul acestui serviciu:

  • Sunt eliminate rapid chiar și cantități mari de resturi de materiale de construcții
  • Vei scăpa imediat de deșeurile adunate în casă, în urma reparațiilor și această problemă nu îți va mai umbri viața; după eliminarea deșeurilor îți poți continua treaba și aranja casa
  • Nu mai trebuie să cari sacii cu resturi de plăci defaianță, gresie, moloz, deșeuri de la uși, ferestre, instalații sanitare, chiuvete sau toalete
  • Scapi de această problemă, de efort, nu-ți mai rupi spatele (ca în cazul în care erai nevoit să le transporți singur la gunoi)
  • Nu mai pierzi timp și în plus vei scăpa de această bătaie de cap, ce apare mereu la renovarea casei.

Există situații în care ai nevoie de ajutor și la eliminarea mobilierului vechi. Dacă vrei să renovezi casa și să scapi de mobila veche, poți apela de asemeneala astfel de companii, care dezmembrează mobila și o transportă apoi cu camionul, rapid, contra unei sume acceptabile de bani. Serviciul este profesional și eficient. În acest fel îți eliberezi casa de corpurile de mobilier nedorite, fără a te obosi prea mult. Poți face asta oricând și cu orice tip mobilă – din casă, grădină, garaj.

Pentru a renova apartamentul este nevoie să scapi de mobilierul vechi, astfel vei putea face toate lucrările de construcție și apoi când totul va fi curat, îți vei aduce mobila nouă, pe care probabil deja ai comandat-o. Lucrările de renovare (înlocuirea instalațiilor sanitare, aplicarea gresiei și faianței, înlocuirea ferestrelor dacă vrei să montezi termopane și altele) transformă apartamentul în primă fază într-un depozit pentru adunarea deșeurilor. Acestea trebuie duse din casă, fără a deranja vecinii și fără a le transporta ca orice gunoi normal la tomberoane.

Deși ești tentat să elimini deșeurile în mod independent, este bine să te gândești înainte dacă merită să faci acest efort, având în vedere dificultatea acestei sarcini și eventualele consecințe. Dacă îți faci un calcul, ai să vezi că este greu și costisitor să faci munca asta singur: vei pierde timp, te vor durea mâinile și anumitezone ale spatelui, vei plăti benzina, îți vei murdări mașina, etc.

Cu ajutorul unor specialiști poți rezolva problema în orice moment, convenabil și fără efort. Un asemenea serviciu este eficient și calitativ, te scapă de toate deșeurile prezente în casă. Nu contează că este vorba de moloz, resturi de construcții, țevi, cărămidă, gresie, tapet și nici de volumul și dimensiunea deșeurilor. Contează puțin amplasarea casei, în sensul că ar fi bine să existe posibilitatea de acces a unui camion, care va transporta molozul, mobila veche și alte deșeuri adunate.

Toate aceste servicii sunt foarte profesionale, rapiditatea oamenilor este impresionantă, în plus, ei sunt și foarte  înțelegători, fac treaba în așa fel încât să nu creeze neplăceri nici în locuință, nici pe casa scării, unde probabil pot fi analizați de vecinii curioși, cum se întâmplă de obicei la bloc.

One Thought to “Moloz, resturi de materiale, gunoi, mobilă veche – Ce să faci cu aceste deșeuri?”

  1. Anonim

    Sau iti aduni 2 prieteni …2 flacoane de bere te costa in jur de 20 ron ….de mai o palinca pe langa e si mai bine….si ai rezolvat problema….nune frumos dar e practic…

Leave a Comment