MOBILIZARE GENERALĂ pentru centura Zalăului! Fiecare semnătură este crucială.

 

Suntem îndreptăţiţi să credem că, după 12 ani de aşteptare, după evenimente rutiere tragice, cu consecinţe măsurate în vieţi omeneşti şi pagube materiale uriaşe, centura Zalăului nu mai poate aştepta. Eternele promisiuni deşarte, servite publicului zălăuan an de an, nu doar că nu mai pot aduce vreo speranţă, devenind penibile, ci scot din sărite şi pe cel mai calm cetăţean al municipiului nostru. E timpul ca autorităţile, şi cele care vor şi cele care se opun, să se întâlnească de urgenţă în vederea găsirii unei soluţii care poate duce la continuarea tronsonului doi al şoselei ocolitoare. Tronson fără de care, şi ceea ce s-a construit până acum se distruge pe zi ce trece. Este nevoie ca fiecare cetăţean să conştientizeze faptul că Zalăul nu mai crede în minciuni, în promisiuni şi în discursul searbăd al autorităţilor şi politicienilor. Aceştia trebuie să arate, în cel de-al doisprezecelea ceas, că le pasă, şi că funcţiile pentru care au primit vot şi încredere din partea noastră, nu sunt folosite doar în interesul propriu ci şi puse la lucru, în interesul oraşului. Petiţia pentru şoseaua de centură este un act important pe care, dacă îl vom semna într-un număr cât mai mare, va trezi nu doar autorităţile locale ci şi pe cele naţionale. Mulţimea sperie, nu uitaţi acest lucru! Campania lansată de Magazin Sălăjean a ajuns deja virală, zălăiuanii şi nu numai ei, semnând şi distribuind în număr mare această petiţie, ultima şi poate cea mai mare încercare la nivel de mase, de a vedea această centură finalizată după mai mult de un deceniu.

Fiecare semnătură contează enorm, orice distribuire pe facebook e un pas înainte, fiecare cetăţean care se alătură acestui demers nu reprezintă altceva decât un om din echipa celor care construiesc această şosea, în ciuda tuturor opreliştilor, minciunilor, neputinţelor şi intereselor care iată, după 12 ani, ne lasă cu ochii în soare. Durează câteva secunde, vă puteţi păstra anonimatul, însă, semnătura devine validă doar după confirmarea ei, accesând adresa pe care o primiţi pe adresa de mail furnizată pe site-ul petiţiei. 

Fii alături de noi, pentru interesul tău, al nostru, semnând AICI petiţia pentru şoseaua de centură.

3 Thoughts to “MOBILIZARE GENERALĂ pentru centura Zalăului! Fiecare semnătură este crucială.”

  1. Cetatean satul de asteptare

    semnat, si distribuit! Doamne ajuta!

  2. niku de la brutarie

    Petitie pentru demiterea lui CAPILNASIU pentru ca a mintit 3 madate ca face soseaua de centura.Deocamndata a facut soseaua de centura a politicii ca si curvele pe Feleac.Deci tovarase ziarist ,demiterea pentru toti mincinosii care au guvernat judetul din 1990.

  3. ff

    oare cei ce se grabesc asa de tare nu cumva au pamant cumparat atunci cand au stiut pe unde trece soseaua ??????cum a facut si primarul cu parcelele cumparate in valea mitii !!!!la cei care au cumparat pamant acolo pe unde trece soseaua in ultimii 20 de ani nu ar trebui sa le dea statul nimic !!!!!

Leave a Comment