Mircea Martin, din nou la conducerea DSVSA Sălaj

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj are începând de luni, 16 martie, un nou director executiv. Este vorba despre medicul veterinar Mircea Martin, cel care în perioada octombrie 2005 – octombrie 2013 a ţinut frâiele instituţiei precizate. „Începând din această săptămână am fost numit, de fapt am fost repus în funcţie, în baza unui ordin emis de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)”, a precizat Martin.
Reamintim că, până la numirea lui Mircea Martin în funcţia de director executiv, cel care a condus instituţia a fost medicul veterinar Petre Firicel – care în prezent ocupă funcţia de consilier în cadrul DSVSA Sălaj. Înlăturarea lui Martin de la conducerea direcţiei sălăjene, în octombrie 2013, a fost un dispusă tot de ANSVSA, perioadă în care acesta a fost detaşat la Buzău şi la Bucureşti.

Alte articole

4 Thoughts to “Mircea Martin, din nou la conducerea DSVSA Sălaj”

 1. Anonim

  doamne feri! asta daca nu-i sef, nu-i sanatos!

 2. g

  Asta se tine de scaun ca si râia. Un om de nimic.

 3. Anonim

  Are vreme să se sfârșind partinică

 4. Anonim

  bine ca am scapat de FIRICEL „FLORICEL , LIVADA , EX SECRETARA” URAAAAAAAAAAAAAAAA . Telenovela continua . SUCCES FIRICELE

Leave a Comment