Luxul vă va întâmpina la ușă

Holul de la intrare este prima cameră pe care o văd oaspeții dvs. când deschideți ușa pentru a-i întâmpina.
Prin urmare, dacă aveți de gând să amenajati un hol, ar trebui să abordați cu mare grijă chiar și cele mai mici și aparent nesemnificative detalii.

Holul de la intrare este prima cameră pe care o văd oaspeții dvs. când deschideți ușa pentru a-i întâmpina.

Prin urmare, dacă aveți de gând să amenajati un hol, ar trebui să abordați cu mare grijă chiar și cele mai mici și aparent nesemnificative detalii.

Cum să transformați holul într-o mică bijuterie?

Alegeți mobilierul în funcție de dimensiunea și forma holului

Dacă holul dvs. este îngust și lung, seturile de hol cu ​​dulapuri pe pardoseală nu sunt o idee bună, deoarece ocupă mai mult spațiu. Pentru a folosi bine spațiul fără ca holul să arate aglomerat cu mobilier, luați în considerare cumpărarea de seturi care includ dulapuri și rafturi suspendate. De asemenea, este bine ca dulapurile să fie completate de oglinzi, care vor mări optic spațiul și vor „aduce” mai multă lumină pe hol.

Dacă este foarte mic, atunci puteți lua în considerare un cuier mic simplu de haine lângă ușa de la intrare și o consolă, pe care să așezați o vază, coș de împletit, ghiveci de flori sau alt accesoriu. Și puteți lua în considerare un mic set de colț pentru hol, care va umple spațiul neutilizat din colțuri.

 

Dacă holul este mai mare, lat și spațios, atunci puteți viziona seturile pentru hol care includ comode, rafturi, dulapuri elegante pentru pantofi, suport pentru haine, console și multe altele.

 

Jucați-vă cu iluminatul holului

Holurile de la intrare în majoritatea caselor moderne nu au ferestre prin care să intre lumina naturală și, după cum puteți ghici, întâmpinarea oaspeților într-un hol întunecat nu va lăsa o impresie foarte bună. Din acest motiv, alegerea iluminatului artificial potrivit este foarte importantă.

 

Dacă holul dvs. este mic, un candelabru amplasat central care va lumina întregul spațiu va fi foarte plăcut. Dacă este lung și îngust, atunci una sau două aplice pe perete, becurile cu iluminare direcțională cu LED sau tavanul fals sunt soluția ideală.

 

Nu omiteți decorațiunile

Tablourile sau alte opere de artă nu numai că schimbă aspectul holului, dar creează un sentiment de lux și stil. De aceea sfatul nostru este, oricât de mare ar fi încăperea, să găsiți un loc mic pe pereți pentru a vă expune tablourile preferate. Dacă nu aveți tablouri, puteți înrăma câteva postere, fotografii de familie sau fotografii ale locurilor pe care le-ați vizitat împreună cu familia. Aceste mici elemente vor face încăperea mai atractivă, mai interesantă și îi vor oferi individualitate.

 

Gândiți-vă și la covoare

Combinația covorului cu restul mobilierului din hol conferă un farmec aparte și mai multă culoare holului. Singura regulă atunci când îl alegeți este să îl combinați cu culorile setului de mobilier  de hol.

 

Nu subestimați puterea oglinzilor

Oglinzile din hol nu numai că măresc optic spațiul, dar sunt și obiecte foarte utile pentru întreaga familie. Dacă aveți una sau mai multe oglinzi pe hol, de fiecare dată când părăsiți casa, veți arunca o privire asupra aspectului dvs.

Rețeaua comercială oferă oglinzi în diferite forme și dimensiuni, deci este suficient să asortați pur și simplu modelul și dimensiunea cu restul mobilierului și veți găsi oglinda care se potrivește exact stilului în care ați decis holul.

 

Aranjați-vă ordonat încălțămintea

Nu este nimic mai respingător decât pantofii împrăștiați pe hol. Prin urmare, oricât de mic ar fi holul dvs., trebuie să găsiți un loc unde să puneți un dulap pentru pantofi.

Completați cu accesorii

Pentru a obține un aspect complet finisat, holul de la intrare are nevoie de mai multe accesorii. Aici vă puteți dezlănțui imaginația și să alegeți accesoriile care vă plac cel mai mult. De exemplu, puteți așeza mai multe ghivece cu flori, coșuri împletite pentru reviste sau obiecte mici. Și puteți completa cu o vază sau lumânări parfumate pe un dulap sau pe o consolă, un suport elegant pentru umbrele etc. etc.