Liniște și pace de peste o săptămână pe site-ul IPJ

Comunicarea unor evenimente de care depinde siguranța cetățenilor reprezintă o activitate ce nu poate fi ignorată în nicio împrejurare. Dacă anumite instituții trimit presei comunicate care nu intră mereu în sfera de interes a cetățenilor, când vorbim despre instituțiile responsabile de viața și integritatea cetățeanului, de bunurile acestuia sau de ordinea și liniștea publică, lucrurile nu mai pot fi trecute cu vederea. Ne întrebăm așadar unde sunt zilele bune în care aflam de pe site-ul oamenilor legii, câte cinci-șase comunicate zilnic? Poliția județeană e pe modul „mut” de mai bine de o săptămână; zero informații pe pagina oficială, astfel încât ai putea crede că în Sălaj chiar nu se întâmplă nimic rău. “Nicio bătaie, nicio tâlhărie, furturi sau evenimente!” – ar crede omul care intră și vede că bate vântul pe acolo, de prin 11 mai. Nu avem nimic cu nimeni, dar dacă purtătorul de cuvânt nu este în sediu din motive obiective, postul ăsta rămâne fără înlocuitor? Cum mai pot fi informați oamenii sau ce ar trebui să facă presa, până la întoarcerea omului care răspunde (și chiar muncește așa cum trebuie în acest sector)? De ce de peste o săptămână nu mai aflăm nimic, deși zeci de fapte și evenimente au loc în județ? Am înțeles, de-a lungul timpului, că în afară de purtătorul de cuvânt, aflat în concediu în această perioadă, nu prea mai există nicio persoană care să se ridice la nivelul experienței acestuia; dar chiar și așa, nimeni nu se știe “de-a comunicarea”, cât de cât, prin instituție? Ce să facem noi, să telefonăm din oră în oră și să întrebăm dacă se confirmă ceea ce mai auzim de prin oraș? Slab și, din păcate, dezamăgitor pentru cetățeni – cei care în mod normal ar trebui să beneficieze zi de zi de informații în acest sector social important.
Redacția

5 Thoughts to “Liniște și pace de peste o săptămână pe site-ul IPJ”

 1. Anonim

  TOVARASII POLITISTII TREBUIE RAPORTATI MINISTRULUI BODE LUCIAN

  1. Anonim

   De ce sa fie raportați? Pentru ca stau cu orele la munca de dimineață până noaptea pentru a suplini lipsa acuta de personal? Pentru ca nu mai au timp sa stea deloc cu familie? Pentru ca legile îs făcute cum îs făcute și de multe ori sunt legați de mâini și de picioare? Pentru ca toată lumea are dreptul sa arunce cu noroi în și și ei nu au au voie sa riposteze… Recomand sa nu vorbiți în mecunostinta de cauza

 2. Anonim

  Aaaa scuze , sunt cu totii ocupati de micile
  afaceri personale, care desigur le fac legal si fara abuz de putere ori de functie, siguranta noastra a cetateanului mai conteaza???

 3. :)

  Esti ca baba prin sat să afli ce s-a mai întâmplat? Pur și simplu nu e treaba ta cine cu cine s-a bătut. Spune și tu că nu mai ai știri și asta este.

  Caută știrile și nu tot aștepta de la IPJ câte o bombă că nu are farmec.
  Nu a postat IPJ-ul: de ce nu postează?
  Posta IPJ-ul: 5-6 postări zilnice, nu îi bine.

  Un articol prost gândit, se vede clar că și la voi redactorul e în vacanță.

  1. Anonim

   @8.58, las-o moarta…ai dat o palma la rahat. Sigur esti vreunul dintre cei care ard gazul de pomana. Daca tie ti se pare normal ca politia sa nu aiba niciun comunicat timp de o saptamana, e clar de unde scrii 🤯. Din moment ce exista oameni platiti pt asta, daca unul pleaca in concediu, ramane altul, asa cum e in orice institutie. Taci ca te faci de cacao mai rau!

Leave a Comment