La început de primăvară, sălăjenii investesc în plase de țânțari pentru locuințe

Odată cu începerea sezonului cald, insectele încep să își facă simțită prezența, iar acest lucru poate aduce nenumărate neplăceri, mai ales în propria locuință – nicio persoană nu dorește să fie deranjată de zumzetul unui țânțar sau să aibă în locuință o albină ori o viespe. Pentru menținerea insectelor la distanță în afara locuințelor, pe piață apar nenumărate produse și accesorii: de la cele chimice până la cele eco – friendly.

Soluțiile chimice anti-insecte sunt sub formă de pastile, loțiuni de corp, soluție cu otravă pentru insecte, etc. Toate aceste produse care duc la eliminarea definitivă a insectelor, atunci când sunt folosite, duc și la daune asupra propriului corp, în special cele care elimină în încăpere o substanță sau un miros. De ce? Pentru că acea substanță va fi inevitabil inhalată și de către oameni sau animalele de companie. Dacă țineți la sănătatea dumneavoastră și a celor din jur, le veți folosi cu multă precauție sau veți trece la soluții eco – friendly, așa cum au făcut sălăjenii în acest început de primăvară.

Sălăjenii investesc în soluții eco – friendly pentru a ține la distanță insectele de propriile locuințe

Soluțiile eco – friendly de a menține la distanță insectele ce apar în același timp cu căldura de primăvară se referă la produse cu au un impact scăzut atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra oamenilor și animalelor dintr-o gospodărie.

Cele mai cunoscute astfel de produse sunt plasele de insecte. Plasele de insecte, cunoscute și ca plase de țânțari, se montează în zonele de acces pentru a împiedica trecerea insectelor în locuințe.

Persoanele care își cumpără pentru prima dată plase de țânțari le pot achiziționa sub două forme: kituri complete de plase de insecte sau plase de insecte ce necesită montaj de specialitate.

Avantajul unui kit complet cu plasă de țânțari îl reprezintă faptul că nu necesită montaj de specialitate, aceasta fiind o sarcină ce poate să fie efectuată de către orice cumpărător.

Sălăjenii au pariat pe kituri complete cu plase de țânțari de la PVCMag și au reale avantaje. Acestea sunt create din materiale de înaltă calitate, fiind perfecte pentru orice sezon. În plus, experții de la PVCMag chiar recomandă păstrarea  plaselor de țânțari chiar și pe timp de iarnă, pentru că acestea ajută la filtrarea aerului exterior de alergeni, viruși, bacterii, praf, pe lângă insectele care sunt în căutare de un loc cald, precum este cazul ploșnițelor.

Pentru cei care dețin deja plase de insecte, dar asupra cărora timpul și-a spus cuvântul, accesoriile pentru plasele de tânțari sunt soluția accesibilă. Cu ajutorul acestora se pot repara simplu și eficient plasele de țânțari chiar în propria locuință, ceea ce înseamnă o reală economie de bani.

Accesoriile plase de țânțari care sunt necesare aspectului final al unei plase de insecte vin în diverse culori pentru a se potrivi cu originalul, astfel încât să existe armonie.

Leave a Comment