La ce mai poți folosi folia cu bule, pe lângă protejarea coletelor ? 

Cu toții știm că folia cu bule este perfectă pentru împachetarea obiectelor din coletele pe care le expediem. 

Folia cu bule protejează conținutul unui colet și ne asigură că obiectele vor ajunge la destinație în siguranță. 

Dacă ai colete de expediat și vrei ca acestea să ajungă la destinație intacte, găsești folie cu bule pe AMBALARE.COM.  În cazul, în care nu o folosești pe toată, nu-ți face probleme.  Pentru că aceasta mai are alte câteva întrebuințări incredibile pentru casa ta. 

Iată ce alte lucruri mai poți face cu folia cu bule. 

 

Perfectă pentru camping

O întrebuințare destul de neașteptată, folia cu bule îți poate fiide un real folos, atunci când mergi în camping sau cu cortul. Iar dacă, tot se apropie sezonul cald, cu siguranță, te vei folosi de acest truc. 

Pune folia cu bule sub pătura sau sacul de dormit, și pe lângă că te protejează de o eventuală umeazeală care provine din pământ, face ca locul să fie mult mai confotabil și mai moale. 

 

Face grădinăritul mai confortabil

Dacă ai anumite instrumente pentru grădină, precum greble, mături sau chiar sapă și nu ai la îndemână mănuși care să îți protejeze mainile, atunci apelează cu încredere la folia cu bule. 

În special, atunci când mânerele de lemn, încep să se uzeze, sau să crape, s-ar putea să nu fie prea confortabil să ții în mână acel mâner, pentru o perioadă lungă. 

Deci, ia o bucată de folie cu bule și înfășoară-o în jurul mânerelor uneltelor de grădinărit sau chiar în jurul mânerelor coșurilor de nuiele. 

 

Izolează căsuța câinelui

Cel mai bun prieten al omului, merită să aibă condiții bune chiar și atunci când nu îți dorești să îl lași să stea în casă. 

Dacă i-ai construit o căsuță afară, nu uita să izolezi locul cu câteva straturi de folie cu bule. 

Plasează-o imediat sub păturica pe care doarme, și cu siguranță, îți va mulțumi pentru căldura de care va avea parte. 

 

Îți protejează țevile de îngheț

În cazul în care deții o locuință suplimentară și îți dorești să protejezi țevile de îngheț pe timp de iarnă, folie cu bule te va salva. 

Pur și simplu înfășoară folia în jurul țevilor și nu va mai exista riscul ca aceasta să înghețe, chiar dacă nu ai pornit căldura. 

 

Îți încrețește părul

Te gândești să îți faci câteva bucle naturale, imediat după ce ai făcut duș și nu ai la îndemână bigudiuri? Ei bine, folia cu bule, te ajută și în acest caz.  

Tot ce ai făcut, este să tai câteva fâșii, să le rulezi și apoi să prinzi suvițele de acestea. Leaga șuvița de păr cu capetele foliei și poți dormi confortabil. Dimineața vei avea un look nou, cu un truc foarte simplu. 

 

Încălzește sera

Dacă vrei să îți faci o seră și să nu investesti prea mulți bani în folii speciale, folia cu bule te poate ajuta, pentru că aceasta izolează și menține căldura în interior. Pur și simplu căptușește pereții serei cu folie cu bule și bucură-te de roadele serei tale, fără a plăti foarte mulți bani pe materiale speciale.  

 

One Thought to “La ce mai poți folosi folia cu bule, pe lângă protejarea coletelor ? ”

  1. […] Cu toții știm că folia cu bule este perfectă pentru împachetarea obiectelor din coletele pe care le expediem.  Folia cu bule protejează conținutul unui colet și ne asigură că obiectele vor ajunge la destinație în siguranță.  Dacă ai colete de expediat și vrei ca acestea să ajungă la destinație intacte, găsești folie cu bule pe AMBALARE.COM.  În cazul, în care nu o folosești pe toată, nu-ți face probleme.  Pentru că aceasta mai are alte câteva întrebuințări incredibile pentru casa ta.  Iată ce alte lucruri mai poți face cu folia cu… Citeste mai mult […]

Comments are closed.