Casa de Pensii Sălaj distribuie o nouă serie de bilete de tratament la preţ redus

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj distribuie în această perioadă cea de a X-a serie de bilete de tratament la preţ redus pentru pensionarii şi asiguraţii în sistemul public de pensii. Alina Tămaş, consilier compartimentul “Comunicare şi relaţii publice” în cadrul instituţiei aminintite, a precizat că pentru această serie, în judeţul Sălaj, au fost alocate 177 de bilete de tratament cu începere în perioada 10-12 iulie. Staţiunile pentru care solicitanţii pot opta sunt: 1Mai,  Amara, Bizuşa, Buziaş, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Sângeorz, Saturn, Sovata, Stâna de Vale,Turda,Tuşnad, Tăşnad şi Vatra Dornei.

Beneficiarii interesaţi sunt rugaţi să verifice la afişierul CJP Sălaj sau pe site-ul instituţiei, la adresa www.cjpsalaj.ro „repartiţia biletelor de tratament 201 5”. Persoanele repartizate trebuie să se prezinte în vederea ridicării biletului până în data de 2 iulie inclusiv, cu: actul de identitate în original, bilet de trimitere în staţiune eliberat de medicul de familie,  cupon de pensie din luna anterioară prezentării în staţiune. Pentru un bilet, care include 16 zile cu trei mese zilnice incluse şi diferite proceduri medicale, pensionarii vor achita jumătate din valoare pensiei brute, iar în cazul salariaţilor se va achita jumătate din valoarea biletului, în cazul în care venitul solicitantului nu depăşeşte salariul mediu pe economie. Preţul unui bilet diferă în funcţie de staţiunea pentru care optează solicitantul, iar preţul integral pentrul cel mai scump tratament este de 1.500 de lei.

Biletele neridicate până la data precizată vor fi redistribuite cererilor depuse în funcţie de punctajul obţinut, începând cu data de 3 iulie. De la începutul anului şi până în prezent, la CJP Sălaj, au fost depuse 2.946 de cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Alte articole

2 Thoughts to “Casa de Pensii Sălaj distribuie o nouă serie de bilete de tratament la preţ redus”

  1. […] Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj distribuie în această perioadă cea de a X-a serie de bilete de tratament la preţ redus pentru pensionarii şi asiguraţii în sistemul public de pensii. Alina Tămaş, consilier compartimentul “Comunicare şi relaţii publice” în cadrul instituţiei aminintite, a precizat că pentru această serie, în judeţul Sălaj, au fost alocate 177 de bilete de tratament cu începere în perioada 10-12 iulie. Staţiunile pentru care solicitanţii pot opta sunt: 1Mai,  Amara, Bizuşa, Buziaş, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Sângeorz, Saturn, Sovata, Stâna de Vale,Turda,Tuşnad, Tăşnad şi Vatra Dornei. Beneficiarii …mai multe stiri […]

  2. […] Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj distribuie în această perioadă cea de a X-a serie de bilete de tratament la preţ redus pentru pensionarii şi asiguraţii în sistemul public de pensii. Alina Tămaş, consilier compartimentul “Comunicare şi relaţii publice” în cadrul instituţiei aminintite, a precizat că pentru această serie, în judeţul Sălaj, au fost alocate 177 de bilete de tratament cu începere în perioada 10-12 iulie. Staţiunile pentru care solicitanţii pot opta sunt: 1Mai, Amara, Bizuşa, Buziaş, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Sângeorz, Saturn, Sovata, Stâna de Vale,Turda,Tuşnad, Tăşnad şi Vatra …read more […]

Leave a Comment