Izolația podului nu mai trebuie amânată! Află de ce

Dacă doresti să iti faci casa mai confortabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic, izolarea mansardei ori a podului este una dintre cele mai eficiente îmbunătățiri ale locuintei pe care le puteți face.

Nu doar că izolarea adecvată a mansardei vă va face casa mai confortabilă din a doua zi (după montaj) dar poate, de asemenea, crește valoarea casei și reduce amprenta de carbon.

Este un upgrade înțelept, din toate punctele de vedere!

De ce ar trebui să vă îmbunătățiți izolația podului casei

Iată cele mai mari trei motive pentru care ar trebui să îmbunătățiți izolația mansardei casei:

 • Izolarea mansardei va face casa mai confortabila.
 • Izolarea mansardei este una dintre cele mai BUNE modalități de a crește eficiența energetică a casei tale.
 • Îmbunătățirea izolației mansardei rezolvă (sau previne) o varietate de probleme legate de proprietarii casei.
 1.  Izolarea mansardei îți face casa mai confortabila

Acesta este cel evident beneficiu. Izolația creează o limită termică între casa ta și temperatura exterioară, ținând temperatura exterioară în afară și aerul din interior … înăuntru.

Când vine vorba de podul casei tale, crearea celei mai bune limite termice posibile este deosebit de importantă, deoarece acoperișul tău este locul care scapă multă căldură interioară (iarna) și căldură exterioară intră tot pe aici (în timpul verii).

Izolarea și etanșarea  podului poate contribui în mare măsură la menținerea aerului acolo unde ar trebui să fie (și vă va face casa mult mai confortabilă în acest proces).

 1. Izolarea mansardei este una dintre cele mai bune modalități de a crește eficiența casei tale

Aproximativ o treime din consumul de energie rezidențială este risipită din cauza lipsei de izolatie in pod ori acoperis.

Deoarece o mare parte din energia pe care o cumpărați pentru a vă încălzi și răci casa este risipită, izolarea mansardei poate fi un pas grozav către reducerea facturilor lunare la energie. Puteți chiar să folosiți banii economisiți pentru a vă ajuta să plătiți costul izolației mansardei.

 1. Modernizarea izolației mansardei rezolvă (sau previne) o varietate de probleme legate de proprietarii casei

Dacă încă nu sunteți convins că modernizarea izolației mansardei este o idee excelentă, retineti: izolarea mansardei poate ajuta la rezolvarea problemelor obișnuite ale proprietarilor de case, inclusiv:

 • Deteriorarea cauzate de gheață si turturi
 • Etajul este prea fierbinte vara
 • Temperaturi inegale în casa ta (chiar și un subsol rece!)
 • O casă cu curenti de aer
 • Probleme de calitate a aerului din interior
 • O casă prea umedă

Și asta ca sa numim doar câteva! Izolarea adecvată a mansardei poate reduce problemele de umiditate din casa, poate face ca acoperișul să dureze mai mult și poate prelungi durata de viață a sistemului de aer conditionat și multe altele.

Este momentul să îți izolezi locuința pentru a reduce cheltuielile cu energia termică! Apeleaza cu încredere la specialiștii izolatiinaturale.ro, care îți vor răspunde la orice nelămurire ai despre izolatia cu lana de lemn – made by STEICO. Cere acum o ofertă personalizată.

3 Thoughts to “Izolația podului nu mai trebuie amânată! Află de ce”

 1. […] Dacă doresti să iti faci casa mai confortabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic, izolarea mansardei ori a podului este una dintre cele mai eficiente îmbunătățiri ale locuintei pe care le puteți face. Nu doar că izolarea adecvată a mansardei vă va face casa mai confortabilă din a doua zi (după montaj) dar poate, de asemenea, crește valoarea casei și reduce amprenta de carbon. Este un upgrade înțelept, din toate punctele de vedere! De ce ar trebui să vă îmbunătățiți izolația podului casei Iată cele mai mari trei…  » Mai multe detalii […]

 2. […] Dacă doresti să iti faci casa mai confortabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic, izolarea mansardei ori a podului este una dintre cele mai eficiente îmbunătățiri ale locuintei pe care le puteți face. Nu doar că izolarea adecvată a mansardei vă va face casa mai confortabilă din a doua zi (după montaj) dar poate, de asemenea, crește valoarea casei și reduce amprenta de carbon. Este un upgrade înțelept, din toate punctele de vedere! De ce ar trebui să vă îmbunătățiți izolația podului casei Iată cele mai mari trei… Citeste mai mult […]

Comments are closed.