Inspirații în moda iarnă 2022/23

Tendințele modei de toamnă/iarnă 2022/23 vin în urma tendințelor de primăvară/vară 2022, în care lumea ieșea dintr-o pandemie care includea niște vremuri destul de sumbre pentru toată lumea. Culorile de primăvară/vară 2022 au fost strălucitoare iar formele au fost aventuroase și distractive. Sezonul care urmează nu se lasă mai prejos, iar casele de modă recomandă piese vestimentare care sunt vizibile, care ies din tipare și care îți oferă outfit-uri extravagante și îndrăznețe.

Ce propun casele de modă pentru sezonul iarnă 2022/23?

Moda de iarnă tinde, de obicei, să fie mai puțin colorată și mai discretă, dar anul acesta există o  mulțime de culori propuse de către casele de modă. Libertatea post-pandemie este bine meritată, așteptată și acest lucru se observă foarte ușor!

Printre articolele vestimentare care sunt ușor de introdus în ținute în acest sezon se numără cizme până la genunchi, blugi, jachete din piele, blazere, curele, cămăși albe, paltoane lungi sau fuste maxi. În plus, vei regăsi imprimeuri, paiete și carouri, în foarte multe dintre aceste piese vestimentare.

În timp ce tendințele nu sunt atașate unei anumite categorii de vârstă, unele tendințe de modă nu sunt pur și simplu fezabile pentru anumite vârste. Însă, dacă vei considera că o anumită tendință nu te reprezintă sau nu este potrivită pentru vârsta ta, te poți uita la imaginea de ansamblu a ceea ce este în tendințe, apoi să iei de acolo ceea ce consideri că te avantajează și te reprezintă.

Consultă un fashion blog cu scopul de a te inspira pentru ținutele pe care le vei aborda.

Sfaturi pentru noul sezon

Având în vedere că cizmele până la genunchi și cizmele peste genunchi reprezintă o mare tendință de modă toamnă/iarnă 2022/23, o sugestie ar fi să optezi pentru o cizmă plată, fie cu o talpă subțire pentru un aspect clasic, fie cu talpă mai groasă tip platformă sau toc, pentru un outfit mai îndrăzneț.

Cămăși albe clare și, de asemenea, maiouri albe pot fi văzute în majoritatea colecțiilor. Poartă-le cu blugi albaștri și cizme la modă pentru un look perfect în sezonul rece.

Paltoanele lungi și supradimensionate sunt văzute în mai multe colecții într-o gamă largă de culori, de la bronz până la roz aprins. Alege să porți în acest sezon paltoane lungi și vei îmbina în acest fel cu succes confortul si stilul.

Totul pare maxi sezonul acesta, inclusiv fuste maxi. Alege să porți o fustă maxi la birou sau chiar când ieși în oraș cu prietenii. Este foarte ușor de asortat cu un pulover și o pereche de ghete, iar aspectul tău va fi unul care nu va trece neobservat.

Poartă imprimeuri animal-print. Acestea nu se demodează niciodată. Sunt un imprimeu de bază și pot fi purtate practic în orice fel. Cu toate acestea, în unele sezoane par să fie mai populare decât altele. Toamna iarnă 2022/23 este sezonul în care aceste imprimeuri sunt foarte la modă.

Este timpul să strălucești! În mod sigur sezonul rece se face remarcat prin stralucire și acesta vine cu anumite elemente reprezentative. Paietele sunt peste tot și nu se limitează doar la sezonul sărbătorilor. Poți purta îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care sunt împodobite cu paiete în tot sezonul rece, nu doar în preajma sărbătorilor.

În final, ține minte că vei arăta mult mai bine când porți ceea ce te reprezintă și ce te face să te simți confortabil, așa că nu este necesar să alergi după ultimele tendințe pentru un aspect stilat.