Denisa Blaga și Ansamblul „Meseșul”, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Denisa Blaga și Ansamblul „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj vor evolua sâmbătă – 17 decembrie, între orele 19.30 și 20.15, pe scena Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca (Piața Unirii).

Până în 31 decembrie, kilometrul zero al Clujului se transformă într-un loc magic de relaxare și sărbătoare în care cei mici și mari sunt așteptați să se bucure de atmosfera Crăciunului.

Târgul de Crăciun de la Cluj este organizat de Bigtime Production și Club Arena, cu sprijinul Primăriei municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Denisa Blaga a absolvit Școala Populară de Arte și Meserii din cadrul CCAJ Sălaj, fiind o veche colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul”.

2 Thoughts to “Denisa Blaga și Ansamblul „Meseșul”, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca”

  1. […] Denisa Blaga și Ansamblul „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj vor evolua sâmbătă – 17 decembrie, Citeste mai mult […]

  2. […] Denisa Blaga și Ansamblul „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj vor evolua sâmbătă – 17 decembrie,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment