În plin sezon de reduceri, prețuri minime la laptopuri și imprimante second hand

După jumătatea lunii decembrie, retailerii obișnuiesc să crească ritmul reducerilor de prețuri în mai toate categoriile de produse, inclusiv pe segmentul IT&C. Campaniile promoționale sunt ușor de observat online și offline, discounturile impresionând și atrăgând multe persoane. Laptopurile, computerele desktop și dispozitivele de printare – copiere sunt printre produsele cele mai căutate și evident au prim-plan în campaniile de reduceri, alături de smartphone-uri și tablete.

Chiar dacă ofertele pentru noutăți din domeniul IT sunt foarte tentante, utilizatorii de tehnologie ar putea avea mai mult de câștigat dacă acordă atenție și ofertelor de dispozitive IT second hand. Spre exemplu un laptop sau o imprimanta second hand. Prețurile sunt mici tot timpul anului, practic sunt comunicate mult mai onest (nu mai înglobează creșteri artificale de prețuri și nici marketing intensiv). Se poate cumpăra un astfel de laptop second hand, chiar laptop dell sau de la alte mărci de top, la un preț nesperat de mic.

Cei care aleg laptopuri second hand vor observa că produsele din ofertele de profil sunt foarte performante, practic cu buget mic reușești să cumperi tehnologie foarte bună, de actualitate. Astfel de laptopuri second hand au un grad redus de utilizate și de obicei au fost folosite de angajații unor corporații. Marile companii fac mereu upgrade de hardware, sunt firme care la fiecare doi – trei ani cumpără noi echipamente, chiar dacă cele existente sunt de fapt în stare foarte bună de funcționare și chiar în stare foarte bună din punct de vedere estetic.

Este foarte posibil ca asemenea produse second hand să fie de fapt de o calitate mai ridicată decât cele din piața de retail standard pentru că sunt echipamente profesionale, fabricate special pentru mediul de business de top. Se pot cumpăra la prețuri bune foarte multe echipamente de imprimare, inclusiv multifuncționale second hand.

Un laptop second hand cumpărat de la o firma specializată este mult superior unuia cumpărat la mâna a doua de la un utilizator oarecare de pe internet. Un astfel de laptop cumpărat în mod oficial, cu factură, este livrat cu garanție legală, deci riscurile nu există. Se merge la sigur, se va primi un produs de calitate, care are o valoare reală de piață – dacă se dorește revânzarea lui într-un viitor apropiat, este foarte posibil să fie obținut un preț asemănător cu cel de achiziție.

Cele mai bune oferte de echipamente IT second hand sunt online. Tot mai multe firme de retail optează în prezent pentru vânzări pe internet, ducând prețurile la un nivel cu adevărat minim. Grație unor firme precum optimizare-seosite.ro, care facilitează optimizarea seo, mulți utilizatori găsesc în mod natural ofertele de laptopuri second hand, ceea ce nu implică și cheltuieli cu reclame ale retailerilor de profil, deci clientul final nu este încărcat cu unele costuri inutile.

Leave a Comment