Piese must have pentru sărbătorile de iarnă

Unele doamne iubesc sezonul rece deoarece le oferă multe variante de asortare și accesorizare, însă altele preferă perioadele mai calde ale anului optând pentru ținute mult mai simple.

Pentru cele care adoră iarnă avem o scurtă listă de piese must have pentru acest sezon. Acestea sunt piese cheie în care se merită investit, fiind versatile și ușor de integrat în orice garderobă.

Rochii roșii perfecte pentru orice ocazie. Dacă vorbim de un model simplu, clasic, rochia roșie poate înlocui cu succes vestita rochie neagră. Un croi mulat, fără mâneci și o lungime medie sunt trăsăturile principale pe care o rochie roșie timeless trebuie să le aibă. Ca și încălțăminte recomandăm purtarea rochiei roșii cu pantofi cu toc înalt de culoare nude sau cu o textură metalizată.

Paltoane damă elegante găsim peste tot, însă dacă ne dorim o piesă clasică, care nu se demodează după câteva luni, atunci merită investit într-o piesă de calitate, din lână. Culorile clasice sunt cele mai dorite. Bej, roșu, negru sau gri sunt mereu la modă, iar croiurile cu linie clasică nu vor ieși din tendințe într-un an sau doi. Acestea sunt ideale pentru petrecerile de sărbători când ținuta este ceva mai elegantă, iar gecile de fâș ar fi total nepotrivite pentru astfel de evenimente.

Dacă ne dorim cizme peste genunchi sigur găsim o gamă variată de modele potrivite pentru toate buzunarele. De la cizmele ieftine din piele întoarsă până la cele din piele naturală lungi până la coapse. Foarte sexi dar și elegante, cizmele înalte au câștigat simpatia multor fashioniste care și le doresc pe toate culorile. Cizmele se pot purta ușor chiar și vara cu o rochie super vaporoasă din voal de mătase fină. Iarna arată bine cele în nuanțe închise precum negru, bordo, verde smarlad sau albastru regal pe când vara, pe o piele bronzată arată perfect o pereche de cizme în nuanțe de bej, crem, argintiu sau nude.

Pălăria de lână este un accesoriu elegant, ușor pretențios dar care este și functional. Când nu ninge dar este însă destul de frig și aveți o ținută mai elegantă la care nu se pretează o căciulă casual. Împreună cu o eșarfă călduroasă care poate acoperi urechile, acestea pot fi cele mai de preț accesorii în acest sezon. Mai lipsesc mănușile tricotate sau din piele naturală care completează cu succes o ținută elegantă pe timp de iarnă.

Oricare ar fi piesele cheie din garderoba voastră în sezonul rece, trebuie să vâ gândiți să puneți accental pe piese timeless de calitate pe care le puteți purta ani de zile.

One Thought to “Piese must have pentru sărbătorile de iarnă”

  1. popesscu

    Draga autor necunoscut, fii bun si spune ce inseamna in romana must have. Eu sint de la tara si nu stiu, dar stiu engleza. Din moment ce spui must have inseamna ca imi bagi pe git gusturile tale si nu sint de acord. Daca ziceai should, ma mai gindeam. Multumesc

Leave a Comment