Ganesha Caffe Victoriei, un nou lounge bar în inima Bucureștiului

Premierele se țin lanț în 2019, iar deschiderea de noi localuri constituie unul dintre cele mai fierbinți subiecte pentru antreprenorii capitalei. Unul dintre acestea este antrenat de deschiderea noii locații Ganesha Caffe Victoriei, un lounge bar de origine care le oferă bucureștenilor o experiență unică a gustului și timpului petrecut într-un cadru de poveste, dar și o excepțională narghilea în Centrul Vechi din Bucuresti. Plănuită de mult timp de antreprenorii ce au pus bazele Ganesha, deschiderea oficială a localului a atras, deja, atenția clienților fideli de mai bine de 6 ani.

Ganesha Caffe Victoriei se dorește a fi un lounge bar recunoscut prin originalitate, fapt pentru care atât decorurile, cât și meniul și atmosfera vor fi constituite prin amprenta unică a Orientului, gravată în fiecare element de estetică și gust. Localul va da culoare acestei zone recunoscute pentru aerul clasic și boem al amplasamentelor, însă prin originalitate va reinventa standardele localurilor traversate de clienții îndrăgostiți de Calea Victoriei.

Consacrată drept una dintre cele mai bune cafenele din București, Ganesha Caffe trece la următorul nivel și deschide un lounge bar cu 175 de locuri

Deschiderea acestei noi cafenele de pe Calea Victoriei este pregătită în detaliu. Se fac retușuri în privința amenajărilor, dar și a meniului, care, promit antreprenorii, “va găzdui o paletă de gusturi regăsite doar în Orient”.

Exclusivitățile ies la iveală odată cu trecerea zilelor până la deschidere, unii dintre apropiații celor trei tineri antreprenori dezvăluind că aceștia au devenit nu doar proprii lor importatori de ceaiuri și cafea de origine, ci și de ingrediente pentru prepararea celor mai delicioase dish-uri orientale. De altfel, la Ganesha Caffe Victoriei, clienții vor fi răsfățați cu experiențe unice de fine dining, putându-și testa limitele prin gusturi nemaiîntâlnite în compania prietenilor dragi. Acest lounge bar din București are o capacitate de 175 de locuri, dintre care 90 la interior și 85 pe terasă.

La Ganesha Caffe Victoriei gusturile nu se discută, ci se experimentează

Fără doar și poate, noul lounge bar care se va deschide în curând în București constituie un proiect îndrăzneț, cu gust, condimentat cu originalitate și dorința de a le oferi bucureștenilor o experiență gourmet de excepție. Cei trei antreprenori care au pus bazele cafenelei Ganesha în 2013 se laudă cu inițiativa lor și sunt încrezători în premisa care le-a asigurat succesul până în prezent:

“Ne-am dorit să ne diferențiem de cele 75% dintre localurile din Centrul Vechi, care simulează aceleași meniuri și nu își câștigă clienții prin originalitate. Credem că piața este suficient de ofertantă la ora actuală pentru a face noi regulile. În fond, orice idee de business poate fi perpetuată și desăvârșită doar dacă vei crede cu adevărat în ea, iar noi ne-am pus încă din 2013 toată încrederea în proiectul Ganesha care, iată, acum se bucură de mii de clienți an de an”, se arată într-o declarație acordată de cei trei unui cotidian bucureștean.

În 2013 era o simplă cafenea cu origini orientale, iar în câteva luni va lansa un lounge bar în București a cărui deschidere este așteptată cu entuziasm de mii de clienți. Ganesha Caffe Victoriei se va deschide, oficial, în luna februarie, iar pregătirile sunt încă în curs. Potrivit acționarilor Ganesha, noul lounge bar va găzdui concomitent peste 175 de clienți, însă se gândesc la a-i extinde capacitatea în cursul acestui an, dacă cererea va satisface această modificare.

 

 

Leave a Comment