Fundaţia „Acasă” are un nou preşedinte

Cunoscuta Fundaţie „Acasă” are, începând din luna aprilie, un nou preşedinte în persoana doamnei Dorina Bucknall-Crişan. Este vorba despre o sălăjeancă, implicată onorific în activitatea fundaţiei şi a clinicii din cartierul Brădet – Centrul „Acasă” din Zalău, alături de vicepreşedintele John Kannekens. Numirea a avut loc la recenta adunare generală a fundaţiei în data de 25 aprilie 2015.
Dorina Bucknall-Crişan s-a născut în satul Badon, comuna Hereclean. În luna decembrie a anului 1996 a fost translator într-o delegaţie din Sălaj în Limburg – Olanda, delegaţie care a vizitat mai multe instituţii de sănătate din Olanda. Când, la rândul ei, delegaţia olandeză a ajuns în Sălaj, Dorina Bucknall-Crisan i-a introdus pe membrii acesteia în cultura românească şi a pledat pentru investiţia de la Zalău, fiind un important mediator în contactul cu autorităţile române, implicată mai bine de 18 ani în dezvoltarea sistemului de îngrijire al Fundaţiei „Acasă”.
Alegerea în funcţia de preşedinte vine după ce Vasile Pădurean a renunţat, după mai bine de zece ani, la aceast statut. Locul lui a fost luat de vicepreşedintele fundaţiei John Kannekens – care până la numirea Dorinei Bucknall-Crişan a asigurat interimatul. De precizat este faptul că John Kannekens este unul din oamenii care s-au implicat în toate fazele proiectului, inclusiv cu autorităţile române şi companiile care au participat la licitaţiile pentru construirea Centrului din Brădet începând cu anul 1997.

One Thought to “Fundaţia „Acasă” are un nou preşedinte”

  1. […] Cunoscuta Fundaţie “Acasă” are, începând din luna aprilie, un nou preşedinte în persoana doamnei Dorina Bucknall-Crişan. Este vorba despre o sălăjeancă, implicată onorific în activitatea fundaţiei şi a clinicii din cartierul Brădet – Centrul “Acasă” din Zalău, alături de vicepreşedintele John Kannekens. Numirea a avut loc la recenta adunare generală a fundaţiei în data de 25 aprilie 2015. Dorina Bucknall-Crişan s-a născut în satul Badon, comuna Hereclean. În luna decembrie a anului 1996 a fost translator într-o delegaţie din Sălaj în Limburg – Olanda, delegaţie care a vizitat mai multe instituţii de sănătate din Olanda. Când, la rândul ei, delegaţia olandeză …read more […]

Leave a Comment