Echipaj de jandarmi, atacat cu pietre la Pustă Vale

Incident violent în localitatea Pustă Vale din Șimleu Silvaniei. Un echipaj de jandarmi, aflat în misiune, a fost atacat cu pietre de câțiva localnici. Incidentul a avut loc astăzi, 30 aprilie, în jurul orei 11. În urma unui apel prin 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în localitatea Pustă Vale. La fața locului, în timpul verificării aspectelor sesizate, s-a iscat un conflict între mai multe persoane care au început să se manifeste agresiv, aruncând cu pietre înspre autospeciala de jandarmerie. Unul dintre jandarmi a fost lovit de pietre, fără a necesita îngrijiri medicale, iar autospeciala a suferit avarii minore. În sprijin, au fost solicitate efective suplimentare, respectiv trei echipaje de jandarmerie și un echipaj de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale . În urma incidentului, trei persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Șimleu Silvaniei, în cauză fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei. ”În perioada următoare, urmează a fi efectuate verificări pentru identificarea și sancționarea persoanelor care se fac vinovate de încălcarea ordonanțelor militare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj .

4 Thoughts to “Echipaj de jandarmi, atacat cu pietre la Pustă Vale”

 1. Anonim

  Avelo bachtalo PeeNeLe !

 2. Anonim

  Oare sunt chiar asa de greu de pus la punct taganii asta ?

 3. Anonim

  Bine le-au facut!! Tara de ca..cat, autoritati de c…cat!! Politicienii nostri le-au dat toate drepturile pentru un vot. Gunoaie ordinare!!!

 4. Jale

  Rușine,daca nici jandarmii nu i potolesc atunci cine? Bine că nu folosesc sprayurilor ,furtunurile cu apa,doar pe oameni onești și care nu au o gură că c…u,pe aia le gazează ,nu sunt fermi ,nu și fac datoria,cum sa nu ți urce pe cap când autoritățile dau înapoi? Fricoșilor,dați va demisia!!!!unde este garda de fier?

Leave a Comment