Sălăjeni, fiți preventivi! Respectați în continuare Ordonanțele Militare!

Instituția Prefectului Sălaj informează că încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună. ”Ne apropiem de 1 Mai, iar anul acesta toţi trebuie să abordăm diferit această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă. Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu transformăm aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. De data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie. Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare”, se arată într-o informare emisă de Instituția Prefectului Sălaj. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.
Polițiștii, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari, sunt și vor fi în stradă pentru siguranța cetățenilor. De asemenea, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj Sălaj atrag atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare.

4 Thoughts to “Sălăjeni, fiți preventivi! Respectați în continuare Ordonanțele Militare!”

 1. Anonim

  Da, da, ordonanțe militare date de un civil, sub-inginer în sudură la fără frecvență pe la „universitatea” Reșița!

 2. Anonim

  20 22 esti inafara problemei.Lovitear covid19 pe tine si tot neamul tau de neobolsevicii!

  1. Anonim

   @21:22. Cum de îndrăznești să postezi, din moment ce nu știi scrie? Doar nu ești tu, Pînză de corabie?!

 3. Anonim

  Se poate practica sportul in echipă? Întreb deoarece ziarul de Sălaj a publicat o filmare cu polițiști jucând tenis cu piciorul în baza sportivă de la poliție!

Leave a Comment