Distribuitorul de baterii FORTEC continuă să susţină sportul sălăjean şi introduce baterii noi în ofertă

Şi în acest sezon FORTEC SRL va susţine financiar echipa de handbal fete H.C. Zalău şi echipa de volei băieţi VOLEI MUNICIPAL ZALĂU. Cele două echipe au adus multe bucurii sălăjenilor şi mulţi spectatori în tribunele Sălii de Sporturi Gheorghe Tadici din Zalău.
Furnizorul de acumulatori auto şi industriali FORTEC SRL din Zalău anunţă şi modificări în strategia de vânzări. Două segmente vor avea prioritate în toate grupele de produse: mărci recunoscute pentru gama premium şi marca proprie ACUPROFI MAXPOWER pentru gama de volum.
FORTEC este dealer al mărcilor TUDOR pentru baterii auto, respectiv MARATHON, SONNENSCHEIN, SPRINTER pentru aplicaţii industriale. Aceste mărci sunt produse de leaderul mondial în domeniul bateriilor cu plumb, EXIDE TECHNOLOGIES. Marca TUDOR este cunoscută mai ales pentru bateriile auto cu aditiv carbon pentru reîncărcare rapidă şi plăci 3D pentru rezistenţă la ciclaj. În acelaşi timp bateriile industriale sunt cunoscute ca vârf de gamă în domeniul bateriilor cu gel şi a bateriilor AGM folosite în telecomunicaţii, parcuri fotovoltaice, UPS, sisteme SCADA, stivuitoare şi vehicule electrice.
Dacă bateriile industriale se distribuie direct către firme de mentenanţă industrială şi reprezentantele producătorilor de echipamente, bateriile auto-moto se distribuie prin serviceuri auto şi magazine de piese.
În acelaşi timp au crescut puternic vânzările online prin magazine virtuale. În acest sens FORTEC lansează în curând magazinul specializat www.acu-shop.ro care se doreşte a fi magazinul virtual care oferă şi consiliere la alegerea bateriei. Lansarea unei comenzi online va fi urmată de o discuţie cu specialistul firmei pentru ca bateria aleasă să corespundă necesităţilor cumpărătorului.

Ing. Rudolf Kovacs – Director

Alte articole

Leave a Comment