De ce au devenit birourile pline cu tricouri și căni personalizate pentru angajați?

Tot mai multe companii se lasă purtate de un trend care pare să anime și productivitatea angajaților. Este vorba despre a personaliza obiectele de uz zilnic, cum ar fi cănile, tricourile, pixurile și multe altele pentru ca angajații să se bucure de un mediu cât mai familiar la locul de muncă.

Potrivit specialiștilor, stresul și termenele limită sunt suportate mai ușor dacă angajatul se poate simți ”ca acasă” la birou și leagă o relație apropiată cu ceilalți colegi. Obiectele personalizate îi fac, astfel, să lege o conexiune specială, ca urmare a faptului că împărtășesc logo-ul companiei, mesaje haioase și cromatici vii, detalii care îi relaxează și creează o atmosferă degajată în orice companie.

Obiectele personalizate creează un mediu relaxant la birou. Iată și alte motive pentru care companiile îmbrățișează în număr tot mai mare acest trend!

Mediul business din România (și nu numai) se adaptează constant schimbărilor. Dacă la începutul anilor 2000, omul de afaceri se îmbrăca la costum și purta cravată, în 2019 arată parțial asemănător, cu mențiunea că poartă această ținută doar la ședințe sau întâlniri oficiale.

Corporatistul de azi este relaxat, sigur pe performanțele sale, nu pe o simplă ținută, motiv pentru care el este cel care pune în valoare un simplu tricou personalizat sau o cămașă de firmă.

Totuși, care sunt avantajele tricourilor și cănilor personalizate din perspectiva companiei?

  1. Sunt ieftine

În cele din urmă, totul va depinde de detaliile comenzii, desigur. Dar atunci când alegeți tehnica optimă de imprimare și numărul corect de articole de îmbrăcăminte, producția poate fi relativ ieftină! De exemplu, ați fi surprinși de costurile unei comenzi în masă de tricouri personalizate cu un design simplu, fie logo, fie mesaje haioase!

  1. Sunt versatile

Modelele de cani personalizate disponibile aici pot fi create de la 0, în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Având în vedere progresele realizate în tehnicile de imprimare și cernelurile din ultimii ani, posibilitățile sunt aproape nesfârșite, de la culori, efecte și fonturi și până la dimensiunile obiectelor.

  1. Se produc rapid

În măsura în care obiectele personalizate, designul și tehnica de imprimare sunt alese din timp, procesul de producție poate fi destul de rapid. Tricourile personalizate pot fi ridicate într-un termen agreat cu firma căreia i-ați solicitat serviciul, acesta putând varia de la câteva ore la câteva zile, după caz.

  1. Opțiuni multiple

Tricourile și cănile personalizate nu doar că sunt realizate din materiale durabile (bumbac, ceramică etc), însă puteți opta pentru orice alte variante. Spre exemplu, dacă o treime dintre angajații companiei este reprezentată de bărbați, atunci puteți specifica în comandă că doriți tricouri personalizate în nuanțe diferite, pentru femei și bărbați!

  1. ”Uniforme” trendy

Tricourile personalizate sunt cele mai bune uniforme casual pe care o companie le poate oferi angajaților săi. Ușor de realizat și purtat, aceste articole de îmbrăcăminte sunt visul fiecărei companii care dorește ca angajații săi să îi împărtășească valorile, de la logo, slogan și până la cromatica reprezentativă.

Ce avantaje văd angajații în purtarea / utilizarea obiectelor personalizate?

  • Economisesc timp

Fie că recunoaștem, fie că nu, uniformele economisesc timp. Atunci când trebuie să poarte aceleași haine în fiecare zi, angajații nu se vor mai preocupa cu privire la acest aspect, întrucât vor avea zi de zi tricourile pregătite. În funcție de starea de spirit pot alege un polo clasic cu logo-ul companiei sau un tricou personalizat cu un mesaj haios!

  • Sunt confortabile

Nimic nu este la fel de confortabil ca un tricou. De aceea îl purtăm noaptea, la sala de fitness și la birou. Țesătura este confortabilă, mânecile sunt scurte și se potrivesc cu orice tip de corp!

  • Inspiră prietenia

Atunci când purtați aceleași haine ca și colegii dumneavoastră, este mai ușor să vă simțiți ca o echipă. Acest lucru creează un sentiment de camaraderie printre membrii unei organizații, independent de natura acesteia. Același principiu se aplică și cănilor personalizate, pixurilor și altor obiecte de uz zilnic.

Dacă și dumneavoastră vă doriți să creșteți productivitatea angajaților, oferiți-le întâi de toate un mediu familiar. Printre furnizorii de servicii de print și personalizare obiecte se numără și compania Copzyone din București. Creșteți loialitatea brandului prin cele mai cool articole personalizate care vor încărca birourile cu un vibe pozitiv!

Leave a Comment