Cum să gândești mai pozitiv că să îți meargă lucrurile mai bine: 3 reguli de la oamenii de succes

Ori de câte ori ne merge prost, tindem să exteriorizăm acest lucru în anturajul în care activăm , în grupul nostru de prieteni, în familie și la muncă . Fără să ne dăm seama , purtăm adesea “bagajul” negativ de probleme, nemulțumiri , întrebări și îndoieli omeneș ți . Specialiștii susț în faptul că gândirea negativă în sine ne face să luăm decizii de care nu suntem mulțumiți , să decădem pe plan profesional și , în final, să ne blocăm in faza de recunoaștere și de analiză a sinelui, fără să trecem mai întâi prin filtrul realității . O gândire negativă îți afectează sănătatea și te poate face să îți formezi o părere greșită atât despre ține , cât și despre cei din jurul tău . În acest articol vei descoperi câteva sfaturi de la oamenii de succes, legate de gândirea pozitivă și modurile prin care ți -o poți însuși .

 

Nu te mai concentra pe problema , ci pe soluții

 

Oamenii, în general, pot fi pesimiș ți sau optimiști . Desigur, aceste însușiri se pot modela în timp , dacă există deschidere către această rezolvare. De multe ori, fără să îți dai seama , atunci când te lovești de un impas tinzi să te gândești foarte mult la acest lucru. De exemplu, dacă ai căzut și te-ai lovit la un picior, te gândești numai la acea lovitură și la disconfortul pe care ea ti-l creează . Dacă , în schimb, te vei uită repede după un tratament care să îți aline durerea și te vei interesa de modalitățile prin care poți scapă mai repede de problema , îți vei lua gândul de la ea. În felul acesta , parcă durerea devină mult mai suportabilă și soluția apare mai repede decât te aștepți .

 

Relaxează – ți mintea

 

O persoană cu o gândire negativă nu reușeș te să își controleze stresul. Dacă astăzi a fost concediată , îi va fi foarte greu să se gândească că mâine va fi mai bine, este o nouă zi cu noi experiențe și trăirile sale sunt numai de moment. Reține : atunci când apare o problema , ea vine automat și cu soluții . Pentru a- ți antrena gândirea pozitivă , este recomandat să faci mai mult ă miș care în aer liber, să practici sportul preferat, să îți faci mai mult timp pentru ține și cei dragi. Nu ai timp să ieși la jogging sau să frecventezi sala de sport? Ia – ți un scuter electric că cele de pe DBSOLAR.RO și planifică câteva “excursii” prin oraș . Poți chiar să renunți la maș în ă persoană măcar o zi pe săptămâna și optează pentru modalități ce îți vor stimula gândirea și te vor ajută să adopți un stil de viață mai sănătos . Pentru cei mai activi, există și varianta de bicicletă , pe care o poți găsi pe site -ul https://www.dbsolar.ro/biciclete-electrice  , in mai multe modele. Așadar , tu cum vei contribui pentru o gândire mai pozitivă ?

 

Simte- te iubit și apreciat

 

Această este una dintre regulile care au cel mai mare efect asupra creierului tău . Să te simți iubit este minunat și , mai minunat este atunci când împărtășeș ți iubirea cu cineva. Nu ai pe cine să faci astăzi să se simtă iubit? Amintește -ti, atunci, de un moment în care ai trăit acest sentiment și vei vedea cum amintirile te vor face să zâmbești , să te relaxezi și să te destinzi. Automat, optimismul își va face loc în viață ta , dacă vei aplică această mică “strategie”. Iubirea îi face pe oameni să simtă mai bine, să se simtă în siguranță și siguri pe ei.

 

Mentalitatea unui om poate fi schimbată în orice moment al vieții , indiferent de vârstă sau experiențele din spate. Înainte să te declari un om optimist și să adopți o astfel de gândire , este necesar să observi momentele în care te lași ghidat de gândurile negative și să lucrezi pentru a le modela în avantajul tău .

 

One Thought to “Cum să gândești mai pozitiv că să îți meargă lucrurile mai bine: 3 reguli de la oamenii de succes”

  1. Anonim

    Multumim Magazin Salajean! O preocupare de suflet si de surse inepuizabile. Mai dorim asemenea articole!

Leave a Comment