Dacia anunţă lansarea pre-comenzilor pentru Spring

Constructorul auto Dacia a anunţat că a lansat pre-comenzile pentru automobilul electric Spring, iar maşina poate fi cumpărată cu sub 10.000 de euro, după aplicarea subvenţiei de la stat pentru achiziţionarea autovehiculelor electrice, informează news.ro.

„Până acum, preţul a fost un obstacol semnificativ în achiziţionarea unei maşini electrice, însă Dacia Spring revoluţionează piaţa autovehiculelor electrice pentru toţi consumatorii. Spring e cea mai accesibilă maşină electrică de pe piaţa europeană şi singurul automobil electric din România ce poate fi achiziţionat cu mai puţin de 10.000 euro (după aplicarea subvenţiei de la stat pentru achiziţionarea autovehiculelor electrice)”, a anunţat compania.

Spring este o maşină de oraş 100% electrică, potrivită „pentru cei care fac naveta, dar şi pentru cei care trebuie să rezolve diferite lucruri prin oraş, să facă cumpărăturile sau să tragă o fugă până în parc cu căţelul sau copiii”.

Portbagajul are o capacitate enormă de 300 de litri. Dacia Spring este o maşină de oraş, datorită dimensiunilor sale reduse. Are o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban).

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red.

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “Dacia anunţă lansarea pre-comenzilor pentru Spring”

  1. Andreas

    Carevasazica, daca ai treaba prin, sa zicem Oradea, drumul dus-intors plus circulatul prin respectivul municipiu face ca la intoarecere sa cam strangi din b*ci cu gandul ca oare-ti ajunge sau nu curentul pana acasa? No numa’ multzam fain, dau PASS cu toata convingerea!

    1. Anonim

      Daca vrei cumpara o Tesla și vei avea autonomie de 800 km.

Leave a Comment