Clujeanul acuzat de santaj sexual de catre fosta iubita salajeanca, lasat in libertate

Clujeanul acuzat de santaj sexual de catre fosta iubita salajeanca, lasat in libertate

Clujeanul acuzat de fosta sa iubita din Sarmasag ca a postat, anul trecut, imagini compromitatoare cu ea pe internet, nu a primit nici macar o zi de inchisoare. Magistratii Judecatoriei Simleu Silvaniei l-au condamnat pe tanarul clujean la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Salaj, judecatorul Balazs Arpad, ne-a declarat ca decizia nu este definitiva. Judecatoria Simleu Silvaniei s-a pronuntat in data de 21 ianuarie, anul curent, in dosarul inculpatului Bercsenyi Laszlo, din judetul Cluj, acuzat pentru savarsirea mai multor infractiuni, printre care santaj sexual si accesul fara drept la un sistem informatic. Acesta a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Decizia insa nu este definitiva si poate fi atacata in instanta, a declarat judecatorul Balazs Arpad.

Reamintim ca Bercsenyi Laszlo a avut o relatie de prietenie inca din 2007 cu o tanara din Sarmasag, studenta in Cluj-Napoca. In cursul anului 2008, in timp ce se afla la domiciliul sau, clujeanul s-a inregistrat pe telefonul mobil, cu acordul partenerei, in timp ce intretinea relatii sexuale cu aceasta. Dupa un an de zile, fata din Sarmasag a incheiat relatia cu Laszlo, fara ca acesta sa fie de acord. Nefiind de acord, clujeanul a santajat-o pe tanara amenintand ca va posta pe internet filmarea in care cei doi intretin relatii intime. Dupa cateva luni de santaj, respectiv perioada octombrie-decembrie 2009, tanara a refuzat sa-i faca hatarul ex-prietenului, acesta luand astfel masuri, filmuletul cu cei doi ajungand pe site-urile www.youtube.com si www.videahu.com. La finele lunii octombrie, anul trecut, salajeanca a depus o plangere autoritatilor impotriva fostului iubit.

Leave a Comment