Ce este zeolitul?

Zeolitul este un mineral care apare în mod natural în locurile în care rocile vulcanice și straturile de cenușă se întâlnesc cu apa alcalină. Numele de zeolit provine din cuvintele grecești zeo (a fierbe) și lithos (piatră). Natura poroasă a acestei roci permite anumitor molecule să treacă, în timp ce le împiedică pe altele.

De-a lungul timpului, acest mineral a fost folosit pentru utilizări mai tehnice, științifice, printre care: separarea gazelor, purificarea aerului la altitudini mari pentru piloți și separarea moleculelor unele de altele atunci când se află în aceeași soluție. Versatilitatea acestui mineral îi permite să fie folosit în curățarea puternică de nivel comercial, până la cele mai delicate aplicații.

Atunci când este ingerat și absorbit corespunzător, zeolitul poate atrage, se poate lega și elimina toxinele din întregul organism. Dar cum funcționează asta mai exact?

Cum funcționează zeolitul

Reprezentare a structurii zeolitului și a modului în care funcționează pentru a capta toxinele Când este luat sub formă de supliment apos, zeolitul poate detoxifia întregul organism. Zeolitul se leagă selectiv de toxine și le elimină complet din organism. Aceasta pare o întreprindere uriașă și ușor confuză. Haideți să o descifrăm.

Structura zeolitului seamănă mai degrabă cu o colivie, sau cu un fagure de miere. Acest mineral este încărcat negativ și, prin urmare, este capabil să atragă toxinele care sunt încărcate pozitiv. Pe măsură ce particule mici de zeolit se deplasează prin corp, toxinele și celulele moarte sunt prinse de structura și încărcătura unică a zeolitului. Aceste toxine sunt apoi escortate și eliminate prin urină, împreună cu particula de zeolit în care sunt prinse.

Ce face zeolitul pentru organism?

Zeolitul nu detoxifică doar organele, ci detoxifică întregul organism. Curățările tradiționale care vizează organe specifice nu sunt de ajuns când vine vorba de sănătatea noastră, dar vom aborda acest aspect mai târziu.

Mai întâi, să vorbim despre definiția reală a detoxifierii. Când căutați detoxifiere în dicționar, veți găsi aceste cuvinte: „procesul de eliminare a substanțelor sau calităților toxice”. Fiți foarte atenți la modul în care este descrisă detoxifierea. Aici, se spune că o detoxifiere elimină toxinele, nu le relochează în alte părți ale corpului. Ceea ce se referă aici, este o detoxifiere adevărată, sau o detoxifiere a întregului organism. Zeolit activează curățarea.

Zeolitul este un adevărat detoxifiant. Aderand la definiție, zeolitul se leagă, captează și, ulterior, elimină toxinele din organism prin intermediul tractului urinar. Zeolitul nu mătură pur și simplu toxinele într-o parte sau le ascunde în pernele canapelei. Le îndepărtează cu totul, abordând toxinele și aducându-le în jos cu el, expulzându-le din organism, pentru a nu mai fi văzute niciodată.

 

One Thought to “Ce este zeolitul?”

  1. […] Zeolitul este un mineral care apare în mod natural în locurile în care rocile vulcanice și straturile de cenușă se întâlnesc cu apa alcalină. Numele de zeolit provine din cuvintele grecești zeo (a fierbe) și lithos (piatră). Natura poroasă a acestei roci permite anumitor molecule să treacă, în timp ce le împiedică pe altele. De-a lungul timpului, acest mineral a fost folosit pentru utilizări mai tehnice, științifice, printre care: separarea gazelor, purificarea aerului la altitudini mari pentru piloți și separarea moleculelor unele de altele atunci când se află în aceeași…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.