Ce bijuterii purtăm în funcție de eveniment. Vezi câteva sfaturi utile

Alegerea corectă a unor bijuterii este un pas important pentru stilul ireproșabil al unei ținute, mai ales atunci când trebuie să ajungi la un eveniment sau ești gazda unei sărbători. În aceeași ordine de idei, selectarea corespunzătoare a unei bijuterii ține de rafinament și de mult bun gust, criterii importante pentru o ținută impecabilă de la A la Z.

Pentru a nu da greș cumva și a distruge eleganța unei vestimentații, iată câteva sfaturi de la echipa SOKOLOV de care să ții cont în alegerea unor bijuterii pentru femei, în dependență de eveniment.

1.    Bijuteriile trebuie alese în dependență de stilistica hainelor

Prima și cea mai importantă regulă este că accesorizarea corectă se face în dependență de stilistica hainelor pentru care optezi. Dacă alegi să porți o rochie de seară cu croi clasic, atunci ai libertatea de a purta, de exemplu, un set de inele și cercei cu diamant. Este cazul clasicei, atemporalei rochii negre, iar inelele pot fi minimaliste, completate cu o pereche de cercei cu diamant și, eventual, cu pandantive pe lanțuri cu lungime diferită.

Dacă mergi pe varianta unui costum unisex, poți alege un set cu perle, dar grijă mare să nu fie prea încărcată ținuta. Optează pentru regula 1+1, adică o pereche de cercei și un inel sau un pandantiv și o brățară. Perlele se potrivesc în combinații sobre.

2.    Bijuteriile se aleg în dependență de cromatica vestimentară

Nu ne ducem prea departe de vestimentație, dar de această dată criteriul de bază e cel cromatic. Nuanțele hainelor sunt și ele definitorii pentru alegerea corectă a bijuteriilor.

Nuanțele tari, monocromatice (alb, negru, roșu) permit combinații cu metale prețioase simple, fără aliaje, iar pietrele prețioase sunt preferabile.

Nuanțele pal sau crem merg de minune cu diferite bijuterii din metale semiprețioase sau chiar din ceramică, din diferite aliaje sau cu combinații multiple de pietre semiprețioase.

3.    Optează pentru seturi de bijuterii

            De regulă, majoritatea doamnelor își aleg bijuteriile din diferite magazine sau de la diferiți creatori, ceea ce nu reprezintă o misiune ușoară. O recomandare, în acest sens, e să optați pentru un set de bijuterii. Specialiștii magazinelor SOKOLOV pot crea pentru tine combinații de bijuterii, care îți vor scoate în evidență ținuta și te vor face să radiezi în fața oaspeților tăi. Grație cunoștințelor în domeniu, aceștia vor putea mixa diferite bijuterii creând un look proaspăt, avantajos.

Vizitează magazinele SOKOLOV și descoperă gama largă de lanțuri pentru femei, cercei, inele și brățări. Alege accesoriile care te definesc!

SOKOLOV – bijuterii inspirate de tine!

One Thought to “Ce bijuterii purtăm în funcție de eveniment. Vezi câteva sfaturi utile”

  1. […] Alegerea corectă a unor bijuterii este un pas important pentru stilul ireproșabil al unei ținute, mai ales atunci când trebuie să ajungi la un eveniment sau ești gazda unei sărbători. În aceeași ordine de idei, selectarea corespunzătoare a unei bijuterii ține de rafinament și de mult bun gust, criterii importante pentru o ținută impecabilă de la A la Z. Pentru a nu da greș cumva și a distruge eleganța unei vestimentații, iată câteva sfaturi de la echipa SOKOLOV de care să ții cont în alegerea unor bijuterii pentru femei, în… Citeste mai mult […]

Comments are closed.