„Camionul de Crăciun” aduce peste 4.000 de daruri copiilor din Sălaj

Peste 4.000 de elevi din judeţul Sălaj vor primi cadouri din „Camionul de Crăciun”, o acţiune caritabilă ajunsă la a XV-a ediţie şi organizată de asociaţia Tăşuleasa Social şi Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. din Germania. Dacă în primii ani, campania presupunea doar daruri pentru copiii nevoiaşi, ulterior, ea s-a transformat într-o acţiune de educaţie, prin care mii de copii au învăţat să primească, să dea mai departe şi, mai ales, să facă ceva pentru comunitatea şi locul în care trăiesc, prin proiecte gândite de ei.

Ediţia din acest an a „Camionului de Crăciun” este cea mai amplă de până acum: în această seară, 21 de tiruri pline cu cadouri ajung în România, pentru ca în zilele de 28 și 29 decembrie, peste 25.000 de copii din cinci judeţe – Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Suceava – să primească un dar.
În judeţul Sălaj, cadourile vor fi aduse de patru autovehicule, care se vor deplasa pe patru trasee pentru a ajunge la 4.406 elevi din ciclul primar şi gimnazial din Rus, Dragu, Poiana Blenchii, Şimişna, Zalha, Ileanda, Hida, Letca, Băbeni, Surduc, Cristolţ, Zimbor, Cuzăplac, Almaşu, Fildu de Mijloc, Fildu de Sus, Gîrbou, Bălan, Creaca, Românaşi, Sînmihaiu Almaşului, Năpradea, Someş-Odorhei, Benesat, Mirşid, Dobrin, Sălăţig, Lozna, Ciocmani, Tetişu şi Deja.

Alte articole

Leave a Comment