BitCase  – Raiul huselor personalizate pentru iPhone, Samsung şi Huawei

BitCase are grijă de telefonul tău mobil cu ajutorul celor mai atractive huse, iar asta nu este tot, la noi îți vei putea personaliza husa, prin imprimarea unei poze.

Vara anului 2021 a venit cu surprize pentru pasionații de huse cu spate din sticlă, care au un aspect premium și în același timp elegant.

Pentru a te bucura o perioadă îndelungată de telefonul tău mobil, va trebui să îl protejezi împotriva murdăriilor, zgârieturilor, dar și loviturilor. La noi vei găsi soluția ideală pentru toate aceste inconveniente și anume huse personalizate cu poza sau textul dorit. Este algerea ta dacă optezi pentru o poză de familie, una cu persoana iubită, cu animalul de companie sau cu o inițială care îți aduce aminte de cineva drag.

Poți da frâu liber creativității, pentru că la noi creativitatea ta în personalizarea husei nu are limite. De asemenea la BitCase vei găsi o varietate de carcase pentru majoritatea modelelor de telefoane: iPhone, Samsung sau Hawei și toate astea cu un simplu click pe site-ul nostru web: https://bitcase.ro/.

La BitCase ai parte de o protecție deosebită pentru telefonul tău mobil, indiferent de modelul pe care îl deții și asta datorită standardelor ridicate prin care au fost fabricate husele noastre cu spate din sticlă. Produsele sunt dotate cu o suprafață rezistentă împotriva zgârieturilor și oferă o protecție îndelungată.

Cu toții știm că telefonul mobil reprezintă un accesoriu indispensabil din viața fiecăruia și acesta este expus zilnic multor factori de risc. Astfel cu ajutorul carcaselor personalizate vei reuși să scoți în evidență telefonul tău, să îi dai un pic de personalitate, dar în același timp să-i și oferi o protecție garantată.

Flexibilitatea și maleabilitatea sunt conceptele de bază care definesc cel mai bine carcasele BitCase, astfel ele reușesc să se muleze perfect pe telefon, fără să îngreuneze utilizarea acestuia.

Deși adesea avem tendința de a asocia confortul cu oricare alte articole, află că husele noastre pot fi catalogate cu ușurința confortabile. Noi considerăm că indiferent care este stilul tău de viață, carcasele noastre cu spate din sticlă se vor plia de minune pe dispozitivul tău mobil. Sunt foarte accesibile și aduc acel vibe fresh de care fiecare telefon are nevoie.

Alege sa fii în trend și personalizează-ți husa telefonului cu o imagine reprezentativă și în același timp alege să îl ferești de incidentele neplăcute care te pot lua prin surpindere. Comanda husa ideală de pe BitCase și transformă-ți telefonul într-un accesoriu invidat de către toți.

Ne poți găsi cu ușurință pe site-ul nostru web: https://bitcase.ro, dar și pe paginiile noastre de Facebook si Instagram @bitcase.ro unde ești ținut la curent cu cele mai noi și inedite modele de huse cu spate din sticlă, care cu siguranță îți vor face viața mai ușoară.

 

Contact

Email: contact@bitcase.ro

Număr telefon: 0744 33 06 71