Bataie pe posturile de sefi ai sectiilor de politie rurala

Bataie pe posturile de sefi ai sectiilor de politie rurala Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj a organizat, in cursul zilei de ieri, concursul pentru ocuparea posturilor de sefi ai sectiilor de politie rurala din judet. Pentru cele opt locuri vacante s-au luptat 13 ofiteri de politie. In functie de rezultatele obtinute, candidatii vor fi repartizati pe posturi.

Potrivit purtatorului de cuvant din cadrul IPJ Salaj, Maria Cristea, pentru a participa la concurs, candidatii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Printre acestea se numara: sa fie absolventi de studii de masterat, studii postuniversitare specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei sau in domeniul managementului; sa aiba grad profesional minim inspector de politie, sa fie absolventi de studii universitare cu diploma de licenta sau echivalenta, sa aiba vechime in Ministerul Administratiei si Internelor de patru ani, sa aiba trei ani vechime in specialitatea structurii pentru care se organizeaza concurs, respectiv ordine publica, sa aiba doi ani vechime in specializarea studiilor necesare exercitarii functiei etc.

Rezultatele vor trebui afisate, cel tarziu, in cursul acestei zile. Cele opt sectii de politie sunt: Zalau, Sanmihaiu Almasului, Jibou, Hida, Crasna, Nusfalau si Sarmasag.

Alte articole

Leave a Comment