Atrage mai mulți clienți cu rafturi de pâine

Pâinea a fost și va rămâne întotdeauna unul dintre alimentele preferate ale românilor. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, și pasiunii noastre pentru gătit și cuptoarelor bătrânești în care s-au perfecționat rețete, în care s-au aurit sute de pâini, cu zeci de ingrediente și gusturi diferite, toate pufoase, aromate și numai bune de pus pe masă.

Pâinea este unul dintre cele mai versatile alimente. Poate fi mâncată goală, mai ales atunci când e caldă. Poate fi răsfățată cu creme de brânză, unturi sau mezeluri care mai de care. Să nu mai spunem de gemurile dulci. Sau sosurile din mâncarea gătită și zeama de salată și câte și mai câte!

Și tocmai pentru că pâinea joacă un rol atât de important în viețile românilor, dacă în magazinul tău se vinde pâine, ai o oportunitate extraordinară. Aceea de a-ți optimiza magazinul în așa fel încât să le oferi clienților ce vor – o gamă variată de pâine proaspătă, care arată impecabil la raft – dar să îți îndeplinești și cel mai mare vis – acela de a avea vânzări impresionante. Care este secretul? Doar două cuvinte: Rafturi paine!

Sentimentele din spatele unui raft de pâine

Da, ai citit bine! Un simplu raft poate crea sentimente. Sentimente care să îi atingă atât de mult pe clienți, încât aceștia să fie determinați să cumpere de la tine. Chiar să și revină în magazinul tău.

Acest tip de rafturi sunt create special pentru a aranja pâinile într-un mod stabil, dar fără a le înghesui. Rafturile îi ajută pe clienți să observe foarte ușor toate pâinile din care pot alege. Deoarece asta contează cel mai mult la pâine: în ce fel arată, dar și cât de bine miros. Iar cum cu mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor e cam greu să dai greș, asigură-te că nu dai greș nici cu aranjarea pâinilor la raft!

Pentru mulți, pâinea reprezintă o călătorie. Fie o călătorie către un stil de viață mai sănătos, fie către copilărie, fie pur și simplu elementul central al rutinei lor în ceea ce privește mâncarea. De aceea se oferă o foarte mare atenție pâinii, atunci când se cumpără.

Iar cum oamenii sunt mai mereu pe fugă, obosiți, abia așteptând să ajungă acasă – tu trebuie să le faci viața mai ușoară! Așezând ordonat toate pâinile disponibile pe un raft pâine îi poți scuti pe aceștia de efortul de a atrage atenția vânzătoarei, de a pune întrebări despre stoc și așa mai departe. Au văzut pâinile, au analizat atent cât de rumenite sunt, cât de mari și gata, au ales, au cumpărat și au plecat acasă să o savureze!

Iar cel mai potrivit tip de raft pentru pâine este unul din lemn. Te întrebi de ce?

Rafturi pâine din lemn

Lemnul este un material care sugerează stabilitate, căldură, familiaritate. Toate aceste sentimente se armonizează perfect cu momentul mesei, unde pâinea tronează victorios printre felurile de mâncare, oricare ar fi acestea.

Atunci când alegi pentru magazinul tău rafturi pâine lemn este imposibil să nu le trezești clienților tăi anumite stări pozitive, care să îi atragă către raionul de pâine.

În plus, tocmai pentru că materialul nu este atât de folosit în magazinele moderne, contrastul creat va atrage atenția și mai mult asupra zonei dedicată pâinii! Printre rafturile pline de culori, rafturi metalice, rafturile acestea din lemn special create pentru pâine reprezintă un element ancoră care vine în ajutorul clienților. Îi ghidează pe aceștia către raionul de pâine chiar de la distanță, cu nuanțele calde de bej și maro, atât de ușor de recunoscut, datorită varietății de pâini și datorită lemnului din care sunt confecționate rafturile.

În plus, rafturile sunt special confecționate pentru a putea aranja produsele foarte ușor pe ele, delimitând tipurile de pâine și alte produse de patiserie care se pot găsi în magazinul tău. Organizarea produselor va deveni o plăcere, iar clienții vor simți asta.

Un raft de pâine creează o atmosferă aparte în magazin. Și te ajută și să gestionezi marfa mai ușor. Așa că atât tu, cât și clienții tăi veți avea de câștigat. Vino mereu în întâmpinarea clienților tăi cu cea mai bună calitate – atât în ceea ce privește produsele, cât și aranjarea lor în magazin!

 

Leave a Comment