Asigurarea asistentei medicale de urgenta in perioada Sarbatorilor de Paste

Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Salaj informeaza ca, in perioada Sarbatorilor Pascale, asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in unitatile de primire urgente din cadrul spitalelor, iar in orasele Cehu Silvaniei, Simleu Silvaniei si Jibou vor functiona camerele de garda.

Dana Pop, directorul executiv al ASP Salaj a mai spus ca, in mediul rural, se va acorda asistenta medicala in cele 6 centre de permanenta din Crasna, Ileanda, Surduc, Sanmihaiu Almasului, Nusfalau si Sarmasag, iar la fiecare astfel de centre sunt arondate localitatile din apropiere. ASP Salaj va asigura un serviciu de garda permanent, la sediul institutiei, precum si permanenta la domiciliu, in caz de urgente.

Nici Serviciul de Ambulanta Salaj nu va avea repaus in aceste zile, astfel ca, din informatiile primite de la directorul Ioan Cordea, ambulantierii vor lucra la foc continuu, exceptie facand personalul TESA din cadrul servicului, care va primi zile libere.

In ceea ce priveste farmaciile din Zalau, orarul acestora va fi urmatorul: Farmacia Gallenus, situata pe bulevardul Mihai Viteazul va functiona in ziua de sambata intre orele 9 la 14; iar duminica si luni intre orele 10-14.

Farmacia Humanitas, cu locatia pe strada Tudor Vladimirescu va fi deschisa doar sambata de la ora 8 la 14, duminica si luni fiind inchis.

Farmacia Farmo Med, de pe strada Simion Barnutiu, va functiona in ziua de sambata intre orele 8-18, iar duminica si luni de la ora 10 pana la ora 14.

Exista totusi si o farmacie care va avea program non-stop, si anume cea din Cartierul Dumbrava, farmacia Salvosan.

Leave a Comment