Apar detalii despre camera frontală a lui Samsung Galaxy S23: o îmbunătățire substanțială a calității

Noile dispozitive din seria Samsung Galaxy S23 nu au fost încă dezvăluite, dar scurgerile de informații dezvăluie deja unele dintre cele mai importante detalii ale acestora.

 

Samsung are, sau ar trebui să aibă în mână, reînnoirea seriei Galaxy S22. Aceste telefoane vin să concureze în segmentul high-end cu propunerile lui Xiaomi, OPPO, OnePlus și Apple. Fiind vorba de terminale cu o mare importanță în industria telefoanelor mobile și care, de obicei, stabilesc tendințe, au început deja scurgerile de informații.

 

Printre aceste scurgeri de informații se numără un detaliu care a ieșit la iveală și care este, de fapt, destul de important. Ultimele lansări Samsung au fost promițătoare și, de fapt, este din ce în ce mai greu să găsești puncte slabe sau zone în care nu răspund așteptărilor utilizatorilor, deoarece acestea tind să fie telefoane aproape perfecte.

 

Acestea fiind spuse, nuanța este în „aproape”, iar un dispozitiv mobil perfect nu există și nu va exista niciodată. De-a lungul mai multor generații de telefoane mobile Samsung Galaxy S, cum ar fi Galaxy S22 sau Galaxy S22 Ultra, cel mai slab punct sau cel care putea fi cel mai criticat a fost calitatea camerei frontale pentru selfie-uri.

 

Descoperă Samsung S22 Plus

 

Și, în cadrul unor dispozitive care susțin că fotografia este unul dintre punctele lor forte, este ciudat că aparatul foto dedicat vanității nu a fost luat suficient în considerare. Până în prezent, această cameră a avut aproape întotdeauna o rezoluție de 10 megapixeli, care ar fi fost suficientă acum câțiva ani, dar care astăzi este depășită.

 

Nu că mișcarea logică ar fi să mărim rezoluția la 200 de megapixeli, deoarece acești senzori nu au fost încă suficient de bine perfecționați și, de fapt, este aproape contraproductiv să ai atât de mulți megapixeli pe un senzor atât de mic precum cei care se găsesc în dispozitivele mobile de astăzi.

 

Samsung și-a învățat lecția, sau cel puțin așa se pare, iar cele mai recente zvonuri sugerează că această cameră selfie se va îmbunătăți suficient de mult pentru a fi o reînnoire mult așteptată. Toate indiciile indică un senzor de 12 megapixeli pe modelele Samsung Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus.

 

Camera foto a lui Samsung Galaxy S23 Ultra este încă un mister, deoarece Samsung Galaxy S22 Ultra dispune de o cameră selfie de 40 de megapixeli. Este posibil ca acest dispozitiv să păstreze același senzor, dar cu unele îmbunătățiri software pentru a completa faptul că nu există o actualizare hardware.

 

Samsung Galaxy, mai premium ca niciodată

 

Dacă totul decurge conform planului, noua serie Samsung Galaxy S23 va ajunge pe piață în a doua lună a anului 2023, însă cu câteva luni înainte vom începe să aflăm toate detaliile despre fiecare dintre modele. Deocamdată, trebuie să reducem această anxietate cu ajutorul creațiilor proprii ale utilizatorilor.

 

Technizo Concept, un cont de Twitter dedicat realizării de concept art pentru smartphone-uri, a publicat un prototip de telefon care ar urma să fie succesorul lui Samsung Galaxy S22 Ultra și care are o estetică premium care emană exclusivitate, cu un finisaj alb lucios care pare a fi din ceramică.

 

De asemenea, modulul camerei este mai mare decât cel cu care suntem obișnuiți de la brandul coreean. Ar fi, fără îndoială, un redesign inovator, după ce a păstrat același aspect timp de mai multe lansări. Obiectivul principal ar fi senzorul de 200 MP despre care se zvonește că va fi introdus de companie, care ar fi însoțit de un senzor microscopic și de alte două camere.

 

Pe partea frontală găsim un ecran curbat, cu o perforație în partea superioară și margini aproape inexistente. Bineînțeles, slotul pentru introducerea S-Pen-ului în interiorul smartphone-ului era o necesitate. Fără îndoială, un design foarte reușit și inovator.

 

Se zvonește că cei 108MP ai Samsung Galaxy S22 Ultra vor fi înlocuiți de  obiectivul de 200MP pe care compania însăși l-a dezvoltat. Dacă este adevărat, am putea avea de-a face cu unul dintre cei mai puternici senzori din lume în detalii atunci când vine vorba de realizarea fotografiilor, deoarece zoom-ul nu va pierde nici măcar un pic din calitate.

3 Thoughts to “Apar detalii despre camera frontală a lui Samsung Galaxy S23: o îmbunătățire substanțială a calității”

  1. […] Noile dispozitive din seria Samsung Galaxy S23 nu au fost încă dezvăluite, dar scurgerile de informații dezvăluie deja unele dintre cele mai importante detalii ale acestora.   Samsung are, sau ar trebui să aibă în mână, reînnoirea seriei Galaxy S22. Aceste telefoane vin să concureze în segmentul high-end cu propunerile lui Xiaomi, OPPO, OnePlus și Apple. Fiind vorba de terminale cu o mare importanță în industria telefoanelor mobile și care, de obicei, stabilesc tendințe, au început deja scurgerile de informații.   Printre aceste scurgeri de informații se numără un detaliu… Citeste mai mult […]

  2. […] Noile dispozitive din seria Samsung Galaxy S23 nu au fost încă dezvăluite, dar scurgerile de informații dezvăluie deja unele dintre cele mai importante detalii ale acestora.   Samsung are, sau ar trebui să aibă în mână, reînnoirea seriei Galaxy S22. Aceste telefoane vin să concureze în segmentul high-end cu propunerile lui Xiaomi, OPPO, OnePlus și Apple. Fiind vorba de terminale cu o mare importanță în industria telefoanelor mobile și care, de obicei, stabilesc tendințe, au început deja scurgerile de informații.   Printre aceste scurgeri de informații se numără un detaliu…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment