Angajările continuă. Sute de joburi pentru sălăjeni

O nouă ofertă de muncă este disponibilă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Este vorba despre 200 de joburi, oferite de angajatorii din mediul privat, iar cele mai multe sunt pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – 38 de locuri, electrician – 28 de locuri, asistent maternal – 24 de locuri, electromecanic – 11 locuri, confecţioner asamblator- 11 locuri, tapiţer – zece locuri, mecanic utilaj – zece locuri, ambalator manual – nouă locuri, primitor- distribuitor – șase locuri, dulgher -cinci locuri, operator la prelucrarea cauciucului – cinci locuri, lucrător comercial/vânzător – patru locuri, femeie de serviciu – trei locuri, animator socio-educativ – un loc  şi ingineri – șapte locuri. Din cele 200 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, șapte sunt pentru persoane cu studii superioare, 191 sunt pentru persoane cu studii medii, iar pentru două locuri de muncă se cer minimum zece clase.

Peste 200 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Tot în această perioadă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 244 de locuri de muncă după cum urmează: Belgia – 95 de locuri de muncă pentru ospătar și muncitor necalificat în agricultură; Norvegia – 63 de locuri de muncă pentru vopsitor auto, personal curăţenie, electrician, croitor, muncitor în producție, tinichigiu auto, zidar, farmacist, sticlar/şlefuitor sticlă și sticlar/ artizan sticlă; Finlanda – 52 de locuri de muncă pentru sudor, muncitor necalificat – culegător fructe de pădure, alte fructe și legume; Polonia – 15 locuri de muncă pentru muncitor depozit – operator stivuitor, asistent producţie și operator maşină CNC; Malta – nouă locuri de muncă pentru inginer hidraulic, inginer mecanic proiectant, coordonator proiect de cercetare, dezvoltare şi inovare, director de studiu, inginer constructor, proiectant CAD, farmacist și inginer servicii IT; Danemarca – cinci locuri de muncă pentru izolator, montator schele, montator ţevi, alpinist utilitar; vopsitor industrial; Slovenia – trei locuri de muncă pentru muncitor producție; Spania – un loc de muncă pentru fizioterapeut; Lituania – un loc de muncă pentru instalator – montator ţevi. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES sau se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

One Thought to “Angajările continuă. Sute de joburi pentru sălăjeni”

  1. […] O nouă ofertă de muncă este disponibilă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment