ANAF atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false transmise în numele instituţiei

ANAF atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au „plăţi fiscale restante”. Mesajului îi este anexat un document, „factura fiscală”, şi nu trebuie deschis , recomandă instituţia, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, se reiterează următoarele:

-nu deschideţi aceste emailuri şi

-nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut;

-nu transmiteţi bani către conturile menţionate!

Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia.

De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160, se mai arată în comunicat.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “ANAF atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false transmise în numele instituţiei”

  1. […] ANAF atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au „plăţi fiscale restante”. Mesajului îi este anexat un document, „factura fiscală”, şi nu trebuie deschis , recomandă instituţia, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei. Potrivit sursei citate, se reiterează următoarele: -nu deschideţi aceste emailuri şi -nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut; -nu transmiteţi bani către conturile menţionate! Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată… Citeste mai mult […]

Leave a Comment