Adio, „Zilele Zalăului” pe platoul din fața Prefecturii!

Obișnuiți să ia cu asalt centrul municipiului odată cu demararea evenimentelor generate de „Zilele Zalăului”, amatorii de mici, grătare, bere și timpane fisurate vor trebui să se adapteze, din acest an, unui nou loc de desfășurare a sărbătorii. Noua administrație a municipiului a hotărât ca, în acest an, tămbălăul care a dat peste cap, an de an, traficul și, implicit, normalitatea din centrul Zalăului, să fie mutat în altă partre. Potrivit primarului Ionel Ciunt, „Zilele Zalăului”, cu tot ceea ce implică asta (tarabe, terase, scenă etc.), se vor muta în parcarea din spatele Primăriei. „În prima ședință de Consiliu local, care va avea loc în 15 iulie, voi supune aprobării un proiect care prevede schimbarea locului de desfășurare a acestei sărbători. Mai precis, evenimentele din cadrul Zilelor Zalăului vor avea loc în altă parte decât pe platoul de marmură din centru. Mai precis, în acest an, petrecerea se va muta în parcarea din spatele Primăriei”, ne-a declarat noul primar.
Ionel Ciunt a motivat luarea acestei decizii, subliniind că a primit sesizări nenumărate din partea zălăuanilor care locuiesc în zona în care s-au desfășurat până acum manifestările legate de evenimentul amintit. „Oamenii sunt nemulțumiți, și îi înțeleg perfect, că nu mai pot să locuiască în centrul municipiului odată ce încep Zilele Zalăului. Și asta de foarte mulți ani. Acest lucru trebuie respectat și nu le vom ignora dorința. Mai mult, municipalitatea a demarat o serie de lucrări în zona centrală a orașului, lucrări pe care nu le putem anula sub nicio formă”, a motivat edilul.

Alte articole

19 Thoughts to “Adio, „Zilele Zalăului” pe platoul din fața Prefecturii!”

 1. Alfaman

  Iar Revelionul se va „tine” in parcarea din gara.

 2. vio

  ani buni s-a tinut la Popasul Romanilor sub denumirea ;Festivalul Dansului Femeiesc,acum de ce nu s-ar putea tine tot acolo?

 3. vio, oare de cand n-ai mai fost la Popasul Romanilor?

  Locul unde se tinea pe vremuri festivalul de care vorbesti si de care isi aminteste toata lumea cu placere e plin de case si de…un colt de rai…

 4. Si uite asa, fiindca cineva nu stie sa umble la butonul de volum, ca sa nu aud si eu din Traian, daramite cel din Galerii spre exemplu, basii formatiilor invitate, se muta intr-o locatie in care cu greu vor incape un sfert din cei ce frecventau acest eveniment.

 5. Z

  BRAVO D-LE PRIMAR!!!!!
  FELICITAR!

 6. Grigore

  Gargara cu apa de ploaie .Se va supune aprobari un proiect !!! , si daca se aproba se muta galagia 200 metri .

 7. Mircea

  Foarte bine ! Felicitari d-le primar !

 8. Anonim

  Da-o naibii de tiganie . Ar tb scoasa chiar din oras..

 9. m

  Primaru care a inventat gaura la macaroana. Atat poate si el , ce sa facem cu el. Uni il vor lauda . Dar eu nu vad ce descoperire sau inbunatatire a faut.

 10. Anonim

  Felicitari!!
  In spate la Primarie se poate extinde pe sensul unic catre Piata….si folosit si spatiul unde a fost piata veche(tarabele)

 11. Anonim

  Nu-i bine nici in spatele primariei. Zilele Zalaului trebuiau mutate de mult undeva prin…Ialomita sau Teleorman.

 12. Anonim

  Amploarea evenimentului e mult prea mare pt acel saptiu, exista solutii, dar nu o sa o fac, atat timp cat exista 300 angajati ai serviciului public local (primarie), care cu asta ar trebui sa se ocupe. Nu pot sa concep ca cineva platit pt asta 8/ore pe zi, 40/sapt. sa nu rezolve problema, ce irita si divizeaza opiniile in doua. Din punctul meu de vedere e doar o lipsa de initiativa, imaginatie, viziune si marketing.De ce as face munca altora, gratis, pt care ei sunt platiti, iar eventaualele merite si le-ar asuma tot ei?

 13. Razvan

  3 zile pe an va deranjează . Lăsați mai bine stați în casa și va uitați la televizor sau mai bine zis citiți cărți (pe google) evident. Eu nu va înțeleg anul trecut în Cluj la Antold locatarii nu au fost nemulțumiți. Eu propun sa le ținem pe Meseş sau pe baraj (Varsolt ) .Sa încurajăm tineretul sa socializeze.

 14. Anonim

  pai poate nu o sa se mai tina la cat de mic e spatiu… ce ne trebuie noua asa ceva … trebuie sa muncim numai

 15. anonymus

  Vai de capul nostru! Zilele Zalaului sunt un exemplu clar de ,,paine si circ,, adresat celor care gasesc satisfactie in a ragai bere si mici,
  asa ca e prea putin important unde se desfasoara. Cand o sa aud ca vom avea si noi un cinematograf, parcuri pentru copii, atunci voi fi cu adevarat uimita de stire.

 16. Stefan

  Foarte bine,domnu primar,si mie imi place ideea,dar nu numai de ziua Zalaului e tambalau,mai sint si alte zile din an,cu concerte,etc.Nici înăuntru în bisericile din împrejurimi,nu puteai sta!Si ce ar fii,daca n-ar fii deloc,ca pina in 2004?Unde sîntem acum ,si unde vom mai ajunge,vin vremuri grele!!!Nu ma duc eu,la astfel de chefuri stradale,ca asa e la modă,sa sarbatoresti le strada,si sa fac planul la comercianti si la primărie,da ,de unde?!

 17. Alfaman

  Nu mai conteaza, oricum, majoritatea vor butona telefoanele.

 18. vasile

  Ar trebui sa asfaltati intai intrarea in parcare ca sunt niste gropi pe partea cu Posta de te poti ascunde ! Si oricum e mai bine decat in mijlocul orasului , macar nu mai aud urlete pana la 3-4 dimineata, sau sa se pisha la mine in scara toti tiganii !

 19. Anonim

  De fapt le ajunge staf-ului psd-ist spatiul din spatele primariei .Asa ca ce va mai bateti capul ,fiecare face ce vrea ,ei sunt la butoane si gata.

Leave a Comment