RAFTUL CU CARTE: Hrană pentru viaţă – Miracolul vindecării prin alimentaţie şi puterea minţii

Despre carte
Dacă aveţi probleme cu greutatea, nu există nici o îndoială că mâncarea introdusă în corp este cauza, deoarece:
Există o întreagă categorie de substanţe care au un efect mult mai intens decât medicamentele – acestea sunt alimentele;
Oamenii se îmbolnăvesc, în general, din cauza alimentelor consumate sau, dimpotrivă, neconsumate;
Dintre factorii de mediu, biologici, de comportament, poluare şi stress care influenţează sănătatea, cel mai important este mâncarea;
Două din cele mai răspândite boli, cele de inima şi cancerul – ar putea fi reduse spectaculos prin corectarea regimului alimentar.
Autosugestia este foarte importantă. Trebuie să credeţi că puteţi realiza acest program. Aveţi încredere în dvs.! Puteţi să va însănătoşiţi, schimbându-vă modul în care gândiţi despre el.
Că să fiţi sănătos, trebuie să începeţi să credeţi că sunteţi sănătos.
Fiecare celulă a corpului dumneavoastră este înzestrată cu o inteligenţă incredibilă, care aşteaptă instrucţiuni pozitive.
Citind această carte vei avea parte de: sănătate fără medicamente; o reglare vizibilă a metabolismului; o greutate optimă; purificarea organismului de toxine; folosirea corectă a alimentelor; mai multă rezistenţă fizică; mai multă energie
Vei reduce riscul: apariţiei a două dintre cele mai răspândite boli din întreagă lume (bolile de inima şi cancerul) apariţiei obezităţii.
Despre autor
Daniel Menrath este specialist naturopat în oncologie (Beijing, Chungking) şi are competenţe internaţionale în biomedicină (medicina mediului, medicină de întreţinere, medicină nutritională), medicină comportamentală (medicină psihologică, imunologie fizico-neurologică, relaxare şi control voluntar), medicină biomoleculară, medicină botanică, medicină energiei, medicină homeopată.
Are pregătire universitară în medicină tradiţională chineză şi asiatică fiind absolvent al Universităţii de Medicină Tradiţională Chineză din Nanjing. A fost medic rezident în diverse spitale din China şi Tibet. După rezidenţiat a practicat medicina în Tibet, Maroc şi India, la Săgar, Jabalpur, Poona şi Dharmasala. Cartea sa „Hrană pentru viaţă” este cea mai citită şi mai recomandată de către cititori.
Cartea poate fi comandată de la www.piatadecarte.net

Alte articole

Leave a Comment