A pierdut și s-a răzbunat pe „păcănele”

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat, miercuri, 3 mai, un bărbat de 46 de ani, din comuna Crișeni, bănuit că la 7 aprilie, în timp ce se afla într-un local de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău, ar fi distrus ecranele a patru aparate de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu estimat la 7.545,26 de lei.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere.

  • fotografie cu rol ilustrativ

M. S.

One Thought to “A pierdut și s-a răzbunat pe „păcănele””

  1. […] Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat, miercuri, 3 mai, un bărbat de 46 de ani, din comuna Crișeni, bănuit că la 7 aprilie, în timp ce se afla într-un local de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău, ar fi distrus ecranele a patru aparate de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu estimat la 7.545,26 de lei. Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat, într-un dosar penal privind… Citeste mai mult […]

Leave a Comment