Totul despre Coronavirus. Măsuri de prevenție și reguli de bază pe care trebuie să le respectăm

Câteva date despre virusul care îngrijorează autoritățile și cetățenii, n-CoV (Coronavirus). Ce măsuri de protecție trebuie să luăm, care sunt căile de transmitere, care sunt categoriile de persoane predispuse la complicații severe în urma îmbolnăvirii, cum folosim corect masca și alte reguli de urmat  în ceea ce privește coronavirusul 2019 n-CoV. Prima și cea mai importantă, dar în același timp cea mai simplă măsură este să ne spălăm temeinic pe mâini cu săpun, chiar de două ori în același timp, cât mai des posibil, mai ales dacă ne aflăm în locuri/spații publice, la locul de muncă, în instituții, aglomerări urbane, magazine, dacă circulăm cu mijloace de transport în comun etc. O sticluță cu gel dezinfectant ori alcool, pe care să o avem asupra noastră mereu este , totodată, un lucru util.

Alte articole

5 Thoughts to “Totul despre Coronavirus. Măsuri de prevenție și reguli de bază pe care trebuie să le respectăm”

 1. Anonim

  Cu cine sa prevenim ? Cu putorile de la DSP ?care toată ziulica nu muncesc nimic ? Fac politica pentru PSD cu comentarii în mass media si pe facebook ca sa nu si piardă salariile banane si privilegile.Domn prefect puneti i la punct.

 2. Anonim

  Domnule prefect va asteptam sa fiți mai activ si mai vizibil in aceste momente!!!

 3. Anonim

  A ajuns coronavirus la tenaris silcotub?

 4. Anonim

  Sunt persoane de la Tenaris Silcotub care s-au intors recent din delegatie din Italia! Ce masuri s-au luat? Zero…

 5. Anonim

  suntem mici copii ,Romania si romanii .”Coronavirusul a fost conceput ca o armă destinată „răspândirii eficiente în rândul oamenilor” potrivit mai multor lucrări științifice dezvăluite de Francis Boyle, profesor de drept internațional și expert în studiul războaielor biologice, într-un interviu acordat lui Alex Jones, gazdă a unei emisiuni radio. \r\nLucrarea descrie noul coronavirus CoVid-19 ca având proprietăți unice de „gain of function”, care îl fac o armă biologică perfectă, confirmând în același timp că aceste noi proprietăți au origini artificiale, și nu o evoluție virală naturală. Cu alte cuvinte, virusul a fost conceput în laborator.\r\nTehnologia „gain of function” constituie o mutație a ADN-ului cu substanțe periculoase folosite într-un război biologic.”\r\n

Leave a Comment