Termenul pentru ridicarea tichetelor de masă după vaccinare a fost prelungit

Termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă acordate pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă a fost prelungit de la 90 de zile la 6 luni, a anunţat Ministerul Sănătăţii, potrivit Digi24.

Decizia de pelungire a termenului a fost luată prin ordin al ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, din cauza apariţiei unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populaţie.

Ministerul Sănătăţii a stabilit în septembrie metodologia de acordare a tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, aceste persoane beneficiază de o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

În luna octombrie, ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziţia tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “Termenul pentru ridicarea tichetelor de masă după vaccinare a fost prelungit”

  1. Tichet

    De unde se pot ridica? Cine nu i va ridica ….iarăși vor fi lagune in sistem,ca și cu certificatele false,ca și cu morții care voteaza!

    1. neamtul551

      trebuie sa le ridici de la centrul unde ai fost vaccinat desigur daca in acel moment vor avea tichete disponibile,daca nu atunci mai incerci a doua zi ,traim in romania deci e ceva normal ca statul sa bata joc de prostime

Leave a Comment