Spitalul Judeţean are un manager de nota 9,14

Laurenţiu Barna, singurul candidat la concursul pentru ocuparea postului de manager în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, a fost declarat admis şi îşi păstrează funcţia. Nota finală obţinută de acesta, la concursul pentru şefia celei mai mari unităţi spitaliceşti, a fost de 9,16. Potrivit rezultatelor afişate la avizierul spitalului, Barna a obţinut nota 8,76 la proba scrisă, 9,30 la susţinerea proiectului de management şi 9,41 la interviu.
Concursul a fost organizat ca urmare a expirării contractului de management care avea o durată de trei ani. Economistul Barna ocupă funcţia de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău din cursul anului 2012.

3 Thoughts to “Spitalul Judeţean are un manager de nota 9,14”

 1. Anonim

  CHIAR NU VA ESTE RUSINE SE FACETI ASTEFEL DE COMUNICAT IN CONDITIILE DEZASRULUI ACTULUI MEDICAL CARE PRACTICA IN SPITALUL JUDETEAN?

 2. Anonim

  Rusine domnule Barna! In strainatate unde am ajuns eu din cauza ca dvs sunteti manager, nu luati nici nota 2! Sunt convinsa!

 3. Anonim

  sa concurezi singur si sa iei nota cea mai mare la interviu este scandalos-pana cand politicul va mai face mascarade de astea in care fostul sef concureaza singur si iese(pe locul doi)tot el.
  chiar nu mai aveti pic de rusine?

Leave a Comment