Singurul aspirant la şefia CAS Sălaj a fost scos din concurs

Olga Stana, singurul candidat pentru şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sălaj, a fost eliminată din concurs încă după prima probă. Potrivit informaţiilor publicate pe site-un Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), actualui director intermar al instituţiei sălăjene a fost respins în urma selecţiei de dosare, întrucât nu îndeplineşte condiţia specifică care prevede vechime de minim cinci ani într-o funcţie de conducere.
Olga Stana a fost delegată ca interimar al CAS Sălaj în luna octombrie a anului trecut, când Marius Tăutu a fost fost înlăturat din funcţie, odată cu alţi 41 de directori din ţară, pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanţă.
CNAS a scos la concurs 42 de posturi de preşedinte-director general pentru casele judeţene şi a structurii din Bucureşti, însă doar 35 dintre acestea au fost „revendicate”. În total s-au înscris 54 de candidaţi, şapte dintre ei fiind declaraţi respinşi după selecţia de dosare, toţi pentru acelaşi motiv: nu aveau vechimea necesară.
A.V.

Alte articole

5 Thoughts to “Singurul aspirant la şefia CAS Sălaj a fost scos din concurs”

 1. Anonim

  Nici nu trebuia sa ajunga acoo.Hai acasa,hai acasa

 2. Zack

  Anonomule tu esti fostul ?

 3. ana

  D-na Olga Stana este un bun profesionist,un om integru ,capabil…..Dupa 5 ani ,toti „sunt unsi cu toate alifiile”! Asta se cauta?Pacat!

 4. anonim

  Doamna Stana ti-a scapat un amanunt, functiile mari se ocupa cu bani multi, nu cu profesionalism

 5. nica

  GHICITOARE:Ce a aparut prima data? 1.vechimea de minim cinci ani într-o funcţie de conducere ,conditie necesara pt promovare in functie de conducere. sau
  2.functia de conducere

  P.s. facem abstractie de competente,profesionalism,integritate……..

Leave a Comment