Se vor suplimenta posturile Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj

 

Numărul posturilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SAJ) Sălaj va fi suplimentat în următoarele luni. Decizia a fost luată în cadrul Conferinţei Naţionale “Ambulanta”, eveniment ce s-a desfăşurat la sfârşitul lunii iunie, întâlnirea reunind, pe lângă reprezentanţii serviciilor judeţene de ambulanţă, şi pe cei ai Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului Afacerilor Interne. S-au dezbătut o serie de probleme cu care se confruntă sistemul, printre acestea regăsindu-se numărul insuficient de posturi în operativ, salariile acestor angajaţi, precum şi ţinuta, uniforma fiind una învechită. „De pildă, pentru ca SJA Sălaj să funcţioneze la parametri normali ar fi nevoie, în total, de 286 de posturi. În prezent, avem aprobate 165, din care sunt ocupate 159. De altfel, în ultima perioadă, la nivel naţional, s-au pierdut circa 3.000 de posturi”, a explicat Liviu Balint, managerul instituţiei sălăjene.
În urma întâlnirii naţionale, s-a decis suplimentarea posturilor din cadrul serviciile de ambulanţă din ţară, începând cu lunile iulie – august. „Suplimentarea se face în acest an cu 100 de posturi la nivel naţional, urmând ca în cursul anului viitor să se ajungă la aproximativ 500”, a mai adăugat oficialul SAJ.
În ceea ce priveşte ţinuta personalului operativ, potrivit lui Liviu Balint, procedura de achiziţie a uniformelor a demarat deja, urmând ca echipamentele să sosească în circa două – trei săptămâni.

3 Thoughts to “Se vor suplimenta posturile Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj”

 1. ff

  simona maxim pe ce post va veni ????

 2. ff

  e adevarat ca ultimii angajati sunt unpr-isti ?????asa se zvoneste !!!!

 3. Anonim

  Numai pentru persone perseverente

  Căutăm pentru colaborare personae foarte serioase și interesate pentru un castig suplimentar .
  Vă rugăm să solicitați mai multe detalii la adresa de mail iosif.ungureanu@yahoo com

Leave a Comment