Resveratrolul si beneficiile sale asupra recuperarii dupa un implant dentar

Antioxidant deosebit de puternic, resveratrolul este cunoscut in segmentul medical drept un colorant polifenolic extras din plantele si fructele de culoare inchisa, cu proprietati benefice asupra organismului uman. Consecintele pozitive se ramifica asupra diverselor sisteme, proprietatile anticancerigene fiind cele care ii ofera un statut privilegiat pe piata medicamentelor naturiste. Prin definitie acesta este o substanta antitumorala, care detine abilitatea uimitoare de a injumatati randamentul de multiplicare al celulelor cancerigene, uneori reusind sa stopeze integral evolutia lor nefasta. Magazine precum naturashop.ro comercializeaza foarte multe produse naturiste care contin aceasta substanta minune.

Daca nu doriti sa optati pentru forma prelucrata a acestei substante, care se gaseste sub forma de capsule in farmacii si plafare, aveti multiple surse naturale de unde puteti procura forma bruta a acestei substante. Exista o selectie de legume si fructe care aduc in prim plan o cantitate sporita de resveratrol, consumul acestora fiind usor de integrat intr-o dieta alimentara echilibrata, diversificata in functie de fiecare sezon in parte. Spre exemplu, din categoria fructelor se evidentiaza strugurii de culoare rosie sau neagra, alaturi de agude, corcoduse, majoritatea fructelor de padure si sortimentele de mere cu o nuanta visinie.

Nu exista persoana care sa nu fie atrasa de gustul inconfundabil al murelor sau coacazelor negre, iar perioada acestora de longevivitate in segmentul comercial implica un consum mai mare in acel interval temporal. La polul opus se afiseaza si o categorie semnificativa de legume bogate in resveratrol, exponentele principale fiind ceapa rosie, dar si legumele cu pastaie ce detin boabe de culoare inchisa: linte, fasole. In momentul in care ne configuram un aport suficient din aceste surse diversificate, ajungem sa observam multiple efecte pozitive asupra modului in care ne simtim zi de zi.

Spre exemplu, capacitatea de memorare este intens amplificata, se remarca un nivel accentuat de rezistenta fata de stresul cotidian provenit din mediul personal sau profesional, se uniformizeaza cantitatea de colesterol si se tempereaza nivelul glicemiei. De asemenea, unul dintre cele mai importante beneficii este inglobat de faptul ca treptat se va echilibra si tensiunea arteriala, factor decisiv in declansarea anumitor afectiuni cardiace nefaste, care pot conduce la accidente vasculare sau infarcturi miocardice. Exista multiple situatii in care veti avea nevoie de un astfel de antioxidant, a carui utilizare zilnica sa va ofere o stare de bine. Daca ati suferit de curand o interventie chirurgicala relativ facila, asa cum este un implantul dentar singular sau multiplu, veti avea nevoie de un supliment natural cu proprietati antiinflamatorii puternice. Este normal sa resimiti un anumit disconfort sau o durere pregnanta dupa aceasta interventie, insa o doza zilnica de resveratrol va poate simplifica procesul de vindecare.  Medicul este singurul cadru specializat care va poate ajuta cu un sfat pertinent, legat de perioada de tratament. Mai multe informatii despre aceasta interventie puteti gasii accesand site-ul implantdentar.net. Recomandam ca toti pacientii sa se documenteze foarte bine inainte de a apela la acest curs de tratament.

 

 

 

 

 

One Thought to “Resveratrolul si beneficiile sale asupra recuperarii dupa un implant dentar”

  1. Anonim

    ce vibrator?

Leave a Comment