Produsele optime pentru ingrijirea unghiilor

Mainile reprezinta fara indoiala cartea de vizita a fiecarei persoane, motiv pentru care trebuie sa ne ingrijim de aspectul lor in fiecare zi. Reprezentantele publicului feminin trebuie sa acorde atentie egala fiecarui detaliu, iar pentru ca mainile ajung adesea in prim plan este important ca acestea sa detina o alura ingrijita. Hidratarea este un procedeu amplu, pe care trebuie sa il sustinem propice in orice moment al zilei, mai ales pentru ca in general intreprindem activitati casnice menite sa le afecteze elasticitatea si finetea. Utilizarea unei lotiuni special configurate pentru aceasta zona sensibila a corpului face parte din arsenalul zilnic de ingrijire, iar selectionarea variantei potrivite tine de ph-ul individual si preferintele personale fata de aroma si textura.

Unul dintre aspectele care atesta sanatatea mainilor noastre este inglobat de un look impecabil al unghiilor. In intretinerea acestora putem utiliza atat cosmetice de origine naturista, in compozitia carora se evidentiaza substante nutritive cu proprietati benefice pentru duritatea si rezistenta unghiilor, insa se poate miza cu success si pe o gama provenita din cadrul magazinelor de specialitate din aceasta arie. Lotiunile preparate acasa pe baza unor retete naturiste inglobeaza o metoda de intretinere usor de pus in practica, care poate reduce in mod considerabil vizitele succesive la salonul de cosmetica. Eficienta lor sporeste in momentul in care arsenalul de ingrijire este completat de o serie de alte creme si uleiuri care va pot oferi un plus de catifelare si elasticitate.

Crema de maini, indispensabila precum lacul de unghii,  este primul element indispensabil din trusa de ingrijire, deoarece in final nu conteaza doar aspectul unghiilor, ci armonia intregului ansamblu. Aceasta este o sarcina cotidiana de care trebuie sa va ingrijiti cu sfintenie in fiecare zi, fiind fondul perfect pentru celelalte proceduri de intretinere. Ingriijirea cuticulelor este un aspect problematic, majoritatea persoanelor exagerand cu taierea pielitelor sau impingerea excesiva a acestora spre radacina. Pentru estetica acestora este recomandat sa optati pentru un ulei special, pe baza de argan, care va oferi un aspect stilistic uniform, dar va spori si nivelul de rezistenta al unghiilor. Majoritatea femeilor intampina astfel de probleme, insa trebuie sa constientizeze faptul ca unghiile sensibile prin definitie au nevoie de o ingrijire mai ampla, sustinuta de uleiuri naturale cu diferite proprietati: ulei de argan, de ricin, din seminte de struguri. Pentru cele mai bune produse cosmetice si de ingrijire recomandam magazinul online comandaonline.com.

Un set complet de intretinere este alcatuit din unghiera, pila cu diverse asperitati si dimensiuni, forfecuta, kit unghii cu gel si un instrument profesional pentru taierea cuticulelor. Acest sistem contine toate elementele necesare pentru ingrijirea saptamanala a unghiilor, insa ar fi de preferat sa optati pentru servicii profesionale in momentul in care observati ca nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa personal de acest aspect. Lacul transparent si oja sunt produse care implica o selectionare atenta, substantele din compozitia acestora fiind deseori nocive. De asemenea, evitati purtarea tips-urilor, indiferent de dimensiunea acestora, deoarece deniveleaza si subtiaza unghia. Cosmeticele bio sunt in topul recomandarilor noastre, acestea fiind disponibile intr-o gama extinsa de preturi, adaptabile pentru orice tip de buget.

 

 

Leave a Comment