La Spitalul Județean de Urgență Zalău, s-au afișat rezultatele la concursurile pentru posturile de director

La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău s-au finalizat două din cele trei concursuri organizate pentru posturi de director. Este vorba despre posturile de: director îngrijiri, director medical și director financiar-contabil, care au fost scoase la concurs la finalul anului trecut. Astfel,  noul director financiar-contabil este economistul Claudia Carmen Cristescu, care a obținut, la examenul susținut în 9 ianuarie, nota 8,45 la proba scrisă, 8,46 la susținerea proiectului de specialitate, respectiv 9,16 la proba interviu, media finală a candidatului pentru postul de director financiar contabil fiind de 8,69. De precizat este faptul că, la concursul pentru postul de director financiar-contabil la cea mai mare unitate spitalicească din județ și-au depus dosarul doi candidați, economiștii Elisabeta Ionescu și Carmen Claudia Cristescu, din care doar unul s-a prezentat și a fost declarat admis. Postul de director financiar-contabil, remunerat cu 11.477 de lei brut lunar, la care se adaugă indemnizația de hrană, a fost asigurat de economistul Elisabeta Ionescu a cărui mandat de trei ani a expirat la începutul anului în curs.

Medicul pediatru Eva Lapoș – director medical la cea mai mare unitate spitalicească din județ

De asemenea, în cursul zilei de luni – 13 ianaurie, s-a finalizat și concursul pentru ocuparea funcției de director medical. Singurul candidat înscris a fost medicul pediatru Eva Lapoș care a obținut nota finală 7,35, respectiv 7,05 la proba scrisă, nota 7 la susținerea proiectului de specialitate și nota 8 la interviu de selecție. Medicul Lapoș, care de altfel a asigurat interimatul acestei funcții, avea un salariu, conform datelor privind transparența veniturilor salariale publicate la finalul lunii septembrie, de 17.082 de lei brut. Remunerația precizată include salariul de bază și indemnizația pentru hrană. Un alt post din cadrul SJU Zalău, scos la concurs, este cel de director îngrijiri, remunerat lunar cu suma de 9.077 de lei brut, la care se adaugă sporuri plus indemnizația pentru hrană. La concursul care se va finaliza în cursul zilei de miercuri- 16 ianuarie și-au depus dosarul trei candidați: Adriana Buze, Ramona Marincaș și Laura Păcurar. Funcția de director îngrijiri la SJU Zalău este asigurată în prezent prin interimat de asistentul Laura Păcurar – unul dintre cei trei candidați.

3 Thoughts to “La Spitalul Județean de Urgență Zalău, s-au afișat rezultatele la concursurile pentru posturile de director”

  1. Anonim

    Hai ca mi place asta! Mare înghesuială la tot felul de posturi frf bine remunerate .Ce ziceți de pleaca de jos domnilor????? Cică infirmieră?! Zău asa !? Femeie de servici si un fel de cârpă de sters pe jos ,delimitati domnilor posturile nu folositi oamenii ca pe hîrtie igienica

      1. Anonim

        asteptam rezultatul concursului

Leave a Comment