Cum să alegeți cleanserul potrivit pentru tipul dvs. de piele

Pasul 1 în orice rutină de îngrijire a pielii; curățarea. Fără îndoială unul dintre cei mai importanți și necesari pași, curățarea pielii dvs. deschide calea pentru orice seruri, creme hidratante sau tratamente și ajută la curățarea pielii de orice acumulări sau murdărie care ar putea duce la pori blocați sau imperfecțiuni.

Cu toate acestea, diferite tipuri de piele sunt sensibile la diferite ingrediente, motiv pentru care este important să vă asigurați că folosiți un produs de curățare potrivit pentru pielea dvs., pentru a evita iritațiile, erupțiile, uscarea acesteia sau contribuția la excesul de grăsime. Echipa de specialiști în îngrijirea pielii sensibile de la CeraVe, marca dezvoltată de dermatologi vă va ajuta să alegeți cleanserul potrivit pentru tipul dumneavoastră de piele și să obțineți un ten cât mai bun, clar și strălucitor.

Pentru pielea aspră și cu imperfecțiuni

Dacă pielea dvs. tinde să aibă o textură neuniformă și este predispusă la pete aspre și umflături, acest CeraVe Smoothing Cleanser vă ajută să vă uniformizați tenul și să înmuiați pielea. Formula este amestecată cu trei ingrediente cheie pentru a hidrata și proteja pielea:

  • Acidul hialuronic: deține de 1000 de ori mai mult decât greutatea sa în apă și pătrunde adânc în straturile dermului pentru a asigura și reține nivelul de hidratare a pielii, ajutând-o să rămână moale și netedă.
  • Acid salicilic: exfoliază ușor celulele moarte și murdăria și ajută la controlul excesului de sebum, lăsând pielea curată.
  • Ceramide esențiale (1,3 &6-II): ajută la refacerea barierei naturale de protecție a pielii care se poate diminua odată cu vârsta, ajutând la reținerea hidratării și la prevenirea deteriorării pielii de către iritanți sau agresori externi.

Produsul de curățare spumant nu usucă, are un pH echilibrat și a fost testat împotriva alergiilor, fiind astfel potrivit atât pentru față, cât și pentru corp.

Pentru pielea grasă

Dacă sunteți predispus la exces de sebum sau imperfecțiuni, încercați CeraVe Foaming Cleanser. Dezvoltat dermatologic, gelul de curățare cu spumă ajută la curățarea în profunzime a porilor și la îndepărtarea excesului de sebum, murdărie și machiaj pentru a purifica pielea.

Formula conține acid hialuronic pentru a menține pielea hidratată și pentru a preveni ca aceasta să devină aspră și uscată, 3 ceramide esențiale pentru a ajuta la menținerea și protejarea barierei naturale a pielii, precum și niacinamidă, care acționează pentru a calma pielea, reducând orice roșeață și diminuând aspectul imperfecțiunilor.

Niacinamida ajută, de asemenea, la controlul producției excesive de sebum, pentru a preveni orice erupții viitoare. Formula nu conține parfum și nu este comedogenă, astfel încât este potrivită chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Pentru pielea uscată

Acceptat de Asociația Națională de Eczeme, acest Hydrating Cleanser este un salvator al îngrijirii pielii pentru oricine are pielea uscată. Formula fără săpun curăță delicat și hidratează pentru a îndepărta toată murdăria și acumulările, fără a usca sau dezbrăca pielea.

Produsul de curățare conține acid hialuronic pentru a îmbogăți pielea cu hidratare și a o ajuta să rețină nivelurile de hidratare pentru a evita uscarea acesteia, precum și 3 ceramide esențiale pentru a restabili bariera naturală a pielii, protejând-o, de asemenea, împotriva uscăciunii, poluării și iritației.

Produsul de curățare fără spumă, cu pH echilibrat, conține, de asemenea, tehnologia Multivesicular Emulsion (MVE) pentru o eliberare controlată și constantă a ingredientelor nutritive și hidratante ale formulei pe tot parcursul zilei, pentru a împiedica scăderea nivelului de hidratare.

Pentru pielea normală până la uscată

Perfect pentru curățarea la sfârșitul zilei și pentru a îndepărta orice machiaj încăpățânat, acest CeraVe Cream to Foam Cleanser este o formulă cremoasă bogată în spumă care îndepărtează în mod eficient orice murdărie sau impurități fără a perturba bariera naturală de protecție a pielii.

Produsul de curățare pe bază de aminoacizi pătrunde în pori pentru a îndepărta orice acumulări și conține acid hialuronic pentru a menține și restabili nivelul de hidratare. Formula conține, de asemenea, aceleași ceramide esențiale protectoare și hrănitoare ca și Hydrating Cleanser, precum și tehnologia revoluționară MVE a mărcii.

One Thought to “Cum să alegeți cleanserul potrivit pentru tipul dvs. de piele”

  1. […] Pasul 1 în orice rutină de îngrijire a pielii; curățarea. Fără îndoială unul dintre cei mai importanți și necesari pași, curățarea pielii dvs. deschide calea pentru orice seruri, creme hidratante sau tratamente și ajută la curățarea pielii de orice acumulări sau murdărie care ar putea duce la pori blocați sau imperfecțiuni. Cu toate acestea, diferite tipuri de piele sunt sensibile la diferite ingrediente, motiv pentru care este important să vă asigurați că folosiți un produs de curățare potrivit pentru pielea dvs., pentru a evita iritațiile,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.