Crește numărul infectărilor cu COVID – 19. Sălajul, pe lista județelor cu tot mai multe cazuri

Datele raportate de Ministerul Sănătății arată că în intervalul 4 – 10 iulie 2022, la nivel național, au fost înregistrate 14.943 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19.  În același interval, în Sălaj erau internați în spital cu această afecțiune 22 de persoane, inclusiv un copil.

Potrivit Ministerului Sănătății, 2.717 dintre cazurile noi din ultima săptămână sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Până în prezent, pe teritoriul României, au fost înregistrate 2.942.130 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Incidența înregistrată la 14 zile este de 0.62. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 583 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Din totalul pacienților internați în intervalul menționat, 225 erau minori. Din fericire, în aceeași perioadă, Sălajul nu figura pe lista județelor cu pacienți aflați în stare gravă. În acest context, autoritățile au anunțat că revin la raportarea zilnică a cazurilor de boală. Schimbarea vine în contextul unor creșteri accelerate a numărului de infectări, aproape o dublare a acestora.

 

4 Thoughts to “Crește numărul infectărilor cu COVID – 19. Sălajul, pe lista județelor cu tot mai multe cazuri”

  1. […] Datele raportate de Ministerul Sănătății arată că în intervalul 4 – 10 iulie 2022, la nivel național, au fost înregistrate 14.943 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19.  În același interval, în Sălaj erau internați în spital cu această afecțiune 22 de persoane, inclusiv un copil. Potrivit Ministerului Sănătății, 2.717 dintre cazurile noi din ultima săptămână sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Până în prezent, pe teritoriul României, au fost înregistrate 2.942.130 cazuri de infectare… Citeste mai mult […]

  2. Marie

    Nu cred,,,,,,,

  3. Anonim

    Începe iar valul minciunilor

Leave a Comment