Caz de Covid-19 la Maternitatea Zalău

Un nou caz de infectare cu Covid-19 a fost înregistrat, în cursul acestei săptămâni, la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Este vorba despre o infirmieră din cadrul Maternității, care a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19, însă autoritățile nu au dat publicității acest caz. În urmă cu aproximativ două săptămâni, la cea mai mare unitate spitalicească din județ a mai fost înregistrat un caz de îmbolnăvire în rândul angajaților: o asistentă de la Secția de Radiologie. În ambele cazuri, personalul care a intrat în direct cu cele două persoane se află în carantină, iar personalul secțiilor precizate a fost testat fără a mai fi depistate, până în prezent, alte cazuri de îmbolnăvire.

 

Alte articole

3 Thoughts to “Caz de Covid-19 la Maternitatea Zalău”

 1. Anonim

  Fata de alte spitale din tara situatia locala a Spitalul Județean de Urgență Zalău cu gestionarea contaminarilor este buna ,totusi o reducere a asediului zilnic cu potentiali purtatori de virusi ar fi esentiala in perioada urmatoare implementand si intensificand programarile ,consultatiile ce pot fi desfasurate telefonic sau on line precum si o mai mare responsabilitate a cetatenilor in a se adresa serviciului de urgenta cand afectiunea in cauza comparata cu o potentiala contaminare cu covid ar fi incomparabil mai putin grava .

 2. Anonim

  Spital, politie , judecatorie , fisc …se cam ingroasa randurile cu covid

  1. Anonim

   Din pacate asa este ,de aceea fundamentala ar fi atat reducerea activitatilor ce pot fi amanate temporar ,eliminarea celor inutile si strict birocratice ,precum si extensia comunicarii on line sau telefonic .Mobilitatea fizica duce implicit la un numar tot mai ridicat de cazuri ,stiindu-se ca nici cele mai performante masti faciale ,diminueaza riscul de transmitere nu il elimina …!

Leave a Comment